Ak Parti aday adayı Mehmet Girgin 'Buca Belediye Başkanlığı' için yola çıktı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Ak Parti aday adayı Mehmet Girgin 'Buca Belediye Başkanlığı' için yola çıktı

Facebook'ta paylaş
28/11/2023 , 08:00:32

AK Partinin kuruluşundan bu yana aktif siyasetin içinde yer alan, Mehmet GİRGİN, Ak Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Siyasete başladığı Buca İlçesinde 2004-2009 Yılları arasında Buca ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yapan tecrübeli hukukçu, aynı zamanda Ak Parti Buca ve İBB Grup Sözcüsü olarak görev aldı. AK Partinin kurulduğu ilk günden bugüne kadar partinin her kademesinde görev yapan Girgin; 7 yıl AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak ta aktif olarak siyasi çalışmalarda bulundu. 

     "Buca’mızın daha yaşanabilir ve daha güzel bir kent olması için hizmet etme arzusuyla “Bismillah” diyerek yola çıktık." sözleriyle adaylığını kamuoyuna duyuran Mehmet Girgin, " Bu yolculukta hangi partiden olursanız olun, sizlerin desteklerinin çok kıymetli olduğunu biliyorum. Çünkü beldemizi partiler değil, seçilen kişiler yönetmektedir.  Buca’mız, İzmir'in en büyük ilçesi olarak büyük bir potansiyeli barındırmaktadır. Köklü tarihimize, zengin kültürel mirasa ve dinamik nüfusa sahibiz. Ancak, Buca’mızın iyi yönetilmediğini hep birlikte görüyoruz ve yaşıyoruz." dedi.

         Herkese Kapımız Açık Olacak…

"Buca’mız bakımsız yollarıyla, uzun süre toplanmayan çöpleriyle, çözülmeyen parselasyon planlarıyla her geçen gün daha bakımsız ve daha sahipsiz bir kent haline gelmiştir. Buca’mıza AK Parti'nin değerleriyle uyumlu bir şekilde, adalet, şeffaflık ve katılımcılık ilkelerine dayalı bir yönetim anlayışını getirmeyi hedefliyorum. Din, dil, ırk, mezhep ve parti ayrımı yapmadan Yunus Emre’nin deyimiyle “YARATILANI SEVERİZ, YARATANDAN ÖTÜRÜ” sözü çerçevesinde toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak, işbirliği ve dayanışma içinde Buca’yı daha iyi ve daha huzurlu bir kent haline getireceğimize inanıyorum."  Buca için daha iyi bir gelecek inşa etmek, sizlerin destek ve güveniyle hiç de zor olmayacak, Buca’mızı daha da büyütecek, daha da güzelleştirecek ve gelecek nesillere daha iyi bir miras bırakacağımıza inancım tamdır.” Sözlerine “Kentimizi yönetirken sizlerin görüşleri, önerileri ve desteği benim için her zaman çok değerli olacak. Bu süreçte bana katkı sağlamak isteyen herkesi dinlemeye hazırım. Birlikte, Buca’mızı daha da yukarılara taşıyabiliriz. " devam eden tecrübeli siyasetçi  aday gösterilmesi ve seçimden galip çıkması halinde geniş katılımlı ve herkesi kucaklayan Belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğinin sinyallerini verdi.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin