YÜKSEL DEMİRSOY ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

YÜKSEL DEMİRSOY ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Facebook'ta paylaş
28/11/2023 , 07:33:10

     CHP Gaziemir' de belediye başkan aday adaylığı açıklamaları devam ediyor.

     2003-2011 dönemlerinde sekiz yıl boyunca ilçe başkanlığı görevini üstlenen ve 2009 yerel seçim sürecinde başarılı çalışmaları ile öne çıkan Yüksel Demirsoy partisinin belediye başkanlığını kazanmasında da önemli paya sahip.

      2024 seçimlerinde partisinin adayı olmak isteyen Demirsoy aday adaylığını açıkladı.

      Demirsoy açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

      “Gaziemir’e hizmetkâr olmak için ben de varım! Sayın Genel Başkan’ımız Özgür Özel’in söylediği gibi baba ocağımızda bacayı tüttürenlere , çayı kaynatanlara selam olsun.. Ne mutlu ki, 60 yıl aradan sonra Gaziemir’i Cumhuriyet Halk Partisi'ne kazandıran neferlerden biriyim. Ne mutlu ki, CHP Gaziemir ilçe örgütü tarihinde başarılı işler yapan ilçe başkanlarından biriyim.

 Ne mutlu ki, sivil toplum kuruluşlarının, muhtarların, her siyasi görüşten insanın gönlündeyim. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmazmış. Tarlada izim var, Gaziemir’de mazim var. Bugüne kadar Gaziemir'e hizmet eden tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Ben de bir fazlasını yapmak adına, örgütümün ve Gaziemir kamuoyunun taleplerini dikkate alarak, Gaziemir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu duyuruyorum. Koltuktan güç almak için değil, koltuğa güç vermek için. Aranan değil, arayan. Yürüyen değil, koşan. Ulaşılamayan değil, yanı başınızda. Gönül ve makam kapısı ardına kadar açık, halkını ve örgütünü baş tacı yapan bir belediye başkanı olmak istiyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum. Kazanan CHP, kazanan Gaziemir olacaktır."

     

YÜKSEL DEMİRSOY KİMDİR?

     13 Ekim 1966 tarihinde İzmir'de doğdu. İlk ve orta okulunu Eskiizmir semtinde tamamladıktan sonra, lise eğitimini Karabağlar Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünde aldı. Eğitim hayatına devam etmek amacıyla sırasıyla Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Aynı üniversitenin Yerel Yönetimler Bölümü, Adalet Bölümü ve Acil Durum ve Afet Yönetim Bölümünde ön lisans eğitimi aldı.

     1986-1989 yılları arasında özel bir şirkette yönetici olarak çalıştı. 1989'dan 1998 yılına kadar Konak Belediyesi'nde işçi kadrosunda yönetici olarak görev yaptı. Daha sonra kooperatif ve inşaat sektöründe faaliyet gösterdi. 2012-2014 yılları arasında Karabağlar Belediyesi’nde başkan danışmanı olarak görev yaptı. KARBEM Dershanesi'nin kurucularından biridir. Emekli olan Demirsoy şu anda e ticaret sektöründe faaliyetlerine devam etmektedir.

     Siyasi kariyerine SHP Konak İlçe Gençlik Kolları'nda başlayan Yüksel Demirsoy, 1991-1993 yıllarında iki dönem SHP Konak İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı ardından iki dönem Konak ilçe yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlendi. Ayrıca, bir dönem CHP İzmir İl yönetim kurulu üyeliği ve 4 dönem CHP kurultay delegesi olarak göre yapmıştır.

     CHP 32. Kurultayı’nda divan yazmanlığı görevini üstlendikten sonra, iki dönem CHP Gaziemir İlçe başkan yardımcılığı yaptı. 2003-2011 yılları arasında Gaziemir'de 4 dönem ilçe başkanlığı görevini üstlendi. Partisinin 59 yıl sonra yeniden Gaziemir Belediye Başkanlığı’nda yerel iktidar başarısında önemli paya sahiptir. Demirsoy ilçe başkanlığı sürecinde parti ilçe örgütünün mülk sahibi olmasında da önemli paya sahiptir. CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı binası halen aynı mülkte faaliyet göstermektedir.

     Yüksel Demirsoy aralarında ADD Gaziemir Şubesi, İzmir Bal-Göç Derneği, Şehit Polis Şehit Asker Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Tokatlılar Derneği, Türkiye Emekliler Derneği, Hizmet Gönüllüleri Konfederasyonu, DİSK Emekli-Sen ve Seydiköylüler Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarına üyeliği bulunmaktadır.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin