ÜKEA İzmir'de açılıyor
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
EKONOMİ

ÜKEA İzmir'de açılıyor

Facebook'ta paylaş
16/11/2023 , 09:09:50

Perakende zincir mağazaları, züccaciye, elektrikli küçük ev aletleri, beyaz eşya ve mobilya ile sektörün lideri Ülkü Grup, "ev alışverişinde" yeni bir dönem başlattı. Menderes'te 7 bin metrekare gibi dev bir alanda kurulan ÜKEA/Ülkü Konsept Ev Alışverişi, sektördeki tüm markaları tek çatı altında topladı. "Evinizi Yeniler" sloganıyla yola çıkan ÜKEA, hedefini ise en kaliteli ürünleri en avantajlı fiyatlarla, tüketiciyle buluşturmak olarak belirledi.
 
EN KALİTELİ EN İYİ FİYAT
Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, sektördeki 58 yıllık deneyimlerinin bir sonucu olan ÜKEA'nın, küresel yerli ve milli markalara ait ürünlerin hepsinin bir arada sunulduğu tek konsept olduğuna dikkat çekti. Ülkü "Yerli ve milli bütün markalarımızın her biri ÜKEA'da yerini aldı. Elektronikten beyaz eşyaya, züccaciyeden mobilyaya, aydınlatmadan bahçe mobilyalarına, spor aletlerinden ev tekstili ve küçük ev aletlerine kadar tüm ürünleri, hiçbir yerde bulamayacakları şekilde en kaliteli olanlarını, en iyi fiyatlarla İzmirlilerle buluşturduk" dedi.
 
İZMİR'İN MARKASI İZMİRLİNİN MAĞAZASI
ÜKEA'nın yılın 365 günü süren bir fuar deneyimi sunduğunu söyleyen Ülkü "Nasıl ki fuarlarda tüm markalar yer alır ve çok özel kampanyalarla ürünlerini sunar, biz de burada her ay düzenlediğimiz kaçırılmayacak fırsatlarla bir evdeki A'dan Z'ye ihtiyaç duyulan tüm ürünleri sunuyoruz. İstedik ki İzmirliler, evlerinde hayal ettikleri şıklığı, zarafeti, konforu, kaliteyi ve estetiği kendi şehrinde, en uygun fiyata alabilsin. Artık ÜKEA var, kalitesiz-pahalı ürün yok. Üstelik İzmir'in markası, İzmirlinin mağazası" diye konuştu.
 
EKRANA BAKARAK DEĞİL DOKUNARAK AL
Günümüzde e-ticarette bir çok ürünün, piyasanın altında fiyatlarda tüketiciyle buluştuğuna da dikkat çeken Ümit Ülkü, ÜKEA'nın bu noktada büyük fark yarattığın söyledi. Ülkü şöyle devam etti:
"Ekran başında alınabilecek ürünler var ama bir de dokunarak, görerek alınacak ürünler var. Mobilya bunların başında geliyor. Biz istedik ki insanlar, e-ticarette bulacağı her fiyatı, ÜKEA'da dokunarak görerek seçerek bulsun ve beğenerek alabilsin. Yani siteye baktın orada ucuz, mağazada pahalı değil. Aksine e-ticaret sitelerinden bile daha ucuza, kaliteli ürünlerden alma fırsatı sunduk. Bunu yapma gücümüzü ise 58 yıldır süren ticaretimiz, toptancılıktan gelen birikimimizden, deneyimimizden geliyor"
 
İlk mağazasını Adnan Menderes Havalimanı'nı geçtikten hemen sonra Menderes sınırlarında açan ÜKEA, şimdiden yurtiçi ve yurtdışında büyük ilgi gördü. Ümit Ülkü, İstanbul, Ankara, Antalya, Samsun ve Sakarya ile yurtdışında da görüşmelerin başladığını yakın zamanda Türkiye'nin dört bir yanında ÜKEA mağazaları ile yerli ve milli markaları tek çatı altında tüketiciyle buluşturacaklarını söyledi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin