ADAY ADAYI ERDEM KILIÇ: GAZİEMİR’İ TEKRAR AK PARTİLİ BELEDİYECİLİĞE KAVUŞTURACAĞIZ!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

ADAY ADAYI ERDEM KILIÇ: GAZİEMİR’İ TEKRAR AK PARTİLİ BELEDİYECİLİĞE KAVUŞTURACAĞIZ!

Facebook'ta paylaş
11/11/2023 , 18:36:16

     Ak Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı’nda ilk belediye başkan aday adayı başvurusu yapan Erdem Kılıç evraklarını ilçe başkanı İsmail Yaşadı’ya teslim etti.

 

     Ak Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı yerel seçimlere yönelik olarak ilk aday adayı ev sahipliğini yaptı. Partisinden Gaziemir Belediye Başkan Adayı olmak isteyen Ak Parti Gaziemir eski ilçe başkanı Erdem Kılıç başvurusunu online olarak genel merkeze bildirdi.

     Kalabalık bir toplulukla ilçe binasına gelen Ak Parti Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Erdem Kılıç burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

     “2014 yılında yönetim kurulu üyesi olarak başladığımız bu kutlu davaya sırasıyla, seçim işleri başkanı, teşkilat başkanı ve en nihayetinde ilçe başkanı olarak hizmet etme şerefine nail olduk. İlçe başkanı olarak girdiğimiz Türkiye Yüzyılı’nı başlatan ve tarihimizde ilk kez 2. Tura kalan seçimlerde tüm teşkilatımızla birlikte başarıya ulaştık. Geldiğimiz noktada ilçe başkanlığından istifa ettiğim günden beri defaatle belirttiğimiz aday adaylığı hedefimize, takvimin açıklanması ile birlikte İzmir’de ilk resmi başvuruyu yaparak kararlılıkla ulaşmış bulunuyoruz. Hepimizin yaşadığı, pek çok vaktinin geçtiği gözbebeğimiz Gaziemir’imizi hak ettiği hizmete kavuşturmak, gelip geçilen değil gelip gezilen bir ilçe haline getirmek için bu yola çıkmış bulunuyoruz. Gaziemir’imizin sahip olduğu potansiyeli ve imkanları en iyi şekilde değerlendirmek ve geliştirmek için elimizden geleni yapmak üzere bu göreve talip olduk. Tüm hayatımız boyunca edindiğimiz ve özellikle siyasette geçirdiğimiz son 10 yılın vermiş olduğu bilgi, birikim ve tecrübenin ışığında Gaziemir’imizin sorunları, ihtiyaçları ve yapılması gereken işleri büyük bir titizlikle göz önünde bulunduruyoruz. Bunları  yaparken bahane üreten, mazeretlerin arkasına sığınan değil, her durumda Gaziemirlilerin yararına çözüm yolları bulan bunları ivedilikle devreye sokan bir anlayışı sizlere sunmak en büyük arzumuzdur. Gaziemir’imizi yönetmeye talip olurken, bundan önce tüm platformlarda yaptığımız gibi her zaman ortak akıl, yapıcı tartışma kültürü ışığında tüm halkımızın fikrinin önemsendiği, hepimizin özlediği çalışma ortamını sağlamak ilk önceliğimizdir. Birlik ve beraberliğimizi bu şekilde beslerken kimseyi ötekileştirmeden, Gaziemir’imizin tüm paydaşlarını kucaklayarak daha yaşanılabilir bir kent olma hayaline emin adımlarla ilerleyeceğiz. Gaziemir’imizi kazanarak yerel yönetim ile merkezi yönetim arasındaki bağları kuvvetlendirmek ve maksimum faydayı sağlamak en büyük dileğimiz olacaktır. Bu sayede karşılıklı doğru ve olumlu iletişim kanallarını kullanarak Gaziemir’imizin kaybettiği fırsatları en kısa zamanda tekrardan geri getirecek ve kentimizi hak ettiği çağdaş seviyeye daima ileriye taşıyacağız. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde amacımız; mahalle başkanlarımız ve yönetimleri , gençlik kollarımız, kadın kollarımız yani tüm teşkilatımız ile birlik ve beraberlik içinde özveriyle çalışıp Gaziemir’imizi tekrardan AK belediyeciliğe kavuşturmak, İzmir’imizi kazanmak için de en büyük desteği vermektir. Unutulmamalıdır ki biz kazanırsak çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, esnafımız, emekçilerimiz ve kalbi Gaziemir için atan herkes kazanacak. Biz kazanırsak kimse kaybetmeyecek!”

     Aday adayı Kılıç’ın dosyasını teslim alan Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı İsmail Yaşadı’da yaptığı konuşmada hayırlı olsun temennisini dile getirirken, parti olarak tüm aday adaylarına eşit mesafede olacaklarını ifade ederek, Ak Parti genel merkezinin Gaziemir’de hangi adayı gösterirse teşkilat olarak arkasında duracaklarının altını çizdi.

Mustafa Dayı
12/11/2023 , 21:44:06
Hikayeci
Hikayesi olanlarıda gördü Gaziemir eyyyy mustafa abi sen Kılıç sülalesini tanımıyon anlaşılan ilk önce öğren sonra buraya yaz hikayeci seni isminide soyisminide yaz birdahaki ne
kemal uluctnar
12/11/2023 , 19:09:15
cevap
hıkaye var mt yok mu secımden sonra gorucez musrtafa bey
kemal
12/11/2023 , 19:07:15
ulucınar
hıkaye var mı yok mu scımde gorecez
mustafa abi
12/11/2023 , 00:26:16
Hikaye yok
Hikaye olmadan siyasetçi olunmuyor. Hikayesi eksik.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin