Cumhuriyeti 100’üncü yılını İzmir’in yoksul semtlerindeki çocuklarla kutladılar
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

Cumhuriyeti 100’üncü yılını İzmir’in yoksul semtlerindeki çocuklarla kutladılar

Facebook'ta paylaş
02/11/2023 , 21:30:13

Sosyal medya üzerinden örgütlenerek gerçekleştirdikleri yardım organizasyonlarıyla tanınan Siz Yalnız Değilsiniz Biz Buradayız Grubu Cumhuriyeti 100’üncü yılında da boş durmadı.

 

Grup üyeleri; Cumhuriyet kutlamaları çerçevesinde yardımseverlerden topladıkları kıyafet, oyuncak, Atatürk’ün Nutuk kitabı ve Türk Bayrağı’nda oluşan hediye paketlerini İzmir’in yoksul semtlerindeki çocuklara dağıttı. “Cumhuriyet'in 100. yılını gördük ve yaşıyoruz” diyen grup Konak’ın Gültepe Mahallesi’ndeki Mustafa Kemal İlkokulu’nda da lokma hayrı gerçekleştirdi.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına rahmet ve şükranla anan Siz Yalnız Değilsiniz Biz Buradayız Grubu üyeleri duygularını şu sözlerle dile getirdi;

 

Mine Kapı (Grup Başkanı): Cumhuriyetsiz bir toplum, yarınsız bir gündür. Şerefli bir yaşamın bedeli, her ne olursa olsun ödenir. Küçük oyunlar, küçük oyuncularındır. Onlar, okyanusta boğulmanın adabını bilemezler! Cumhuriyet erdemdir. Ülkemizin doğum gününü kutlamak, bu günü hakkınca yaşamak bize yakışandır, olması gerekendir.

 

Remziye Dokur (Grup Üyesi): Bugünün bende çok büyük önemi var. Burada Mine hanıma çok teşekkür ediyorum yaptığı bu anlamlı projelerde kendisinin güzel yüreği kalbinin duygu ve düşüncelerinin hislerinin istediği gibi denk gelmesi ve okul kapısından lokma arabasıyla girerken çocukların sevinç çığlıkları görülmeye değerdi.

 

Gönül Turgut (Grup Üyesi): Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşıyor, paylaşıyoruz.

 

Sevil Akkay (Grup Üyesi): Özgürlüğümü hür benliğimle haykırdığım ruhumun yaşam tarzıdır Cumhuriyet. Anam, babam, sevdiğim okulum, işim, emeğim her şeyimdir. Kısacası hayatımın bir parçasıdır. Kolay kazanılamayan bir Cumhuriyetin çocuklarıyız. Cumhuriyet demek özgürlük demek, emek demek, kadın demek, çocuk demek.

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin