CHP GAZİEMİR SEÇİM YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP GAZİEMİR SEÇİM YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ

Facebook'ta paylaş
10/10/2023 , 10:22:57

CHP’de yaşanan kurultay sürecinde sona doğru gelinirken ilçe kongresini tamamlayan CHP Gaziemir İlçe Örgütü yerel seçim çalışmalarına start verdi.

İlk olarak Sarnıç’taki üyelerle kahvaltılı piknikte bir araya gelen CHP Gaziemir İlçe Örgütü daha sonra ilçenin diğer bölgelerinde gerçekleştirecekleri etkinlikle üyelerle bir araya gelmeyi sürdürecek.

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, ilçe örgütü olarak hızla tüm mahallelerde benzer etkinlikler örgütü bir araya getirip yaklaşan yerel seçimin alt yapısını oluşturacaklarını ifade etti. Özkan “’Gaziemir’in her mahallesinden delegelerimiz ve üyelerimizle bir araya gelip kucaklaşacağız, önce biz birlik olacağız ve umutlarımızı diri tutacağız. Önce üyemizin motivasyonunu yükselteceğiz. Bizler 100 yıllık ulu çınarın neferleriyiz. Umutların çok yüksek olduğu bir 14-28 Mayıs seçimi yaşadık. Hepimiz üzüldük ama artık ayağa kalkıp yerelde kazandığımız iktidarımızın üzerine koyarak topluma yeni bir başarı hikayesi yazmalıyız. Ekonomik krizinin artarak devam ettiği, vatandaşının, işçisinin ve işvereninin belinin büküldüğü, her gün başka bir zam haberine uyandığımız bir Türkiye’den bahsediyoruz. Kadın cinayetlerinin ve kadına şiddetin her gün içimizi yaktığı, çetelerin kol gezdiği, kollanıp yol verildiği bir düzenden bıktık artık. Yeni bir hikayenin anca yerel seçimlerde alınacak yeni bir zaferle mümkün olacağına inanıyoruz. Bu nedenle genel başkanımızın talimatıyla başlattığımız parti içi değişim/dönüşüm sürecini tamamladıktan sonra çok daha iddialı bir yerel seçim sürecini yaşayacağımızı biliyoruz. Bu yüzden örgütümüzün ve seçmenimizin moralini diri tutmak zorundayız. Geri bıraktığımız genel seçime takılı kalıp, partimizin ve ülkemizin önünü tıkamak yerine demokratik süreçleri işletip değişimi tamamlayacağız. Değişimi Gaziemir’den başlatacağız. Önce Gaziemir değişecek sonra Türkiye değişecek. İlçe yönetim kurulumuz büyük oranda değişti, yenilendi. Değişim dediğiniz böyle olur, sorun çıkaran, tıkanan bütün kanalları açarsanız değişimin önünü açmış olursunuz. ‘Kasım gitsin başkası gelsin’ ile değişim olmaz.  Bu düşünceler ışığında Gaziemir’de başlattığımız değişimi delegelerimizle ve üyelerimizle de paylaştığımız. Partinin geleceğine ışık tuttuğumuz ve aynı zamanda birbirimizle kucaklaştığımız buluşmaları dün itibariyle başlattık ve Gaziemir’in 16 Mahallesine yaymayı hedefliyoruz. Biz Ulu çınarın yılmaz bekçileri; önümüzdeki yerel seçimlerde yeni bir rekor kırarak Gaziemir’i kazanacağız. Buradaki iktidarımızı sürdüreceğiz”dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin