Eskişehir Tırmanma Yarışı’nda meslek lisesi öğrencileri başarı hikayesi yazdı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
EĞİTİM

Eskişehir Tırmanma Yarışı’nda meslek lisesi öğrencileri başarı hikayesi yazdı

Facebook'ta paylaş
1 Ekim 2023 Pazar günü Eskişehir Mihalgazi’de yapılan Tırmanma Yarışı’na katılan 22 yarışmacı arasında Gaziemir’den katılan Özgür Şenyüz 5. Etap yarışında seriyi 2.sıra tamamlayarak büyük bir başarı elde etti. Özgür Hocayı kutlayan Meslek Lisesi öğrenci ve eğitmenleri yarışmada derece elde etmiş olmanın haklı gururunu yaşadı.
05/10/2023 , 09:57:01

     Bir kez daha “Meslek Lisesi, Memleket Meselesi” dedirten olay geçtiğimiz hafta Eskişehir’de yaşandı. Hikayeyi yazanlar ise İzmir Gaziemir’de mesleki eğitim gören öğrenci ve eğitmenlerdi. Onların başarısının ortaya çıkmasını sağlayan Gaziemir’de bir okulunun müdüründen başkası değildi.

     Eskişehir’in Mihalgazi’de yapılacak, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından yapılacak Tırmanma Yarışı için aylar öncesinden hazırlanan Özgür Şenyüz’ün aracı meslek lisesi öğrencileri tarafından hazırlandı.

     Kendisi de eğitimci olan ve Menderes Görece’de Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü iken 2023-2024 Eğitim Yılında Gaziemir İmam Hatip Orta Okulu Müdürü olarak atanan Özgür Şenyüz hobi olarak otomobil sporlarıyla da ilgileniyor. Kendi aracı ile Ralli Pilotu olarak bir çok yarışmaya katılan Özgür Hoca otomobil yarışlarında elde ettiği çok sayıda derecesi bulunuyor.

     2023 AVIS Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın düzenlediği Tırmanma Yarış’ına katılmak için aylar öncesinden kendisini ve aracını hazırlayan Özgür Hoca’ya en büyük destek Gaziemir Serhat Sığnak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden geldi. Gaziemir Serhat Sığnak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motor Bölümü Öğrenci ve Eğitmenleri Eskişehir Tırmanma Yarışı’na katılacak otomobili elleriyle hazır etti. Aracın teknik donanımını güçlendiren Meslek Liselilerin emeği, Özgür Hoca’nın Ralli Pilotu maharetiyle birleşince başarı da peşi sıra geldi.

     1 Ekim 2023 Pazar günü Eskişehir Mihalgazi’de yapılan Tırmanma Yarışı’na katılan 22 yarışmacı arasında Gaziemir’den katılan Özgür Şenyüz 5. Etap yarışında seriyi 2.sıra tamamlayarak büyük bir başarı elde etti. Özgür Hocayı kutlayan Meslek Lisesi öğrenci ve eğitmenleri yarışmada derece elde etmiş olmanın haklı gururunu yaşadı. Kendisine destek veren öğrenci ve eğitmenlere ayrıca teşekkür eden Özgür Şenyüz, dayanışma ile bir diğerini tamamlanması halinde güzel işlerin ve başarının da geleceği mesajını verdi.  

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin