MHP GAZİEMİR’DE KÖKSAL KOÇ GÜVEN TAZELEDİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

MHP GAZİEMİR’DE KÖKSAL KOÇ GÜVEN TAZELEDİ

Facebook'ta paylaş
21/08/2023 , 12:50:18

14’üncü olağan ilçe kongresini gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Gaziemir İlçe Teşkilatı’nda yeni yönetim ve il delegasyonu seçimle belirlendi. Tek listenin yarıştığı MHP Gaziemir İlçe Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Köksal Koç güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçildi. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in de katıldığı ilçe kongresinin başkanlığını Selahattin Şahin yaptı. Extenso Hotel’deki MHP ilçe kongresini aralarında Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Erdem Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziemir’deki sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri ve mahalle muhtarlarının da bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu da takip etti. Kongre takımcılarına Muharrem Aşuresi ikram edildi.

                             

Kongrede konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin Cumhur İttifakı olarak 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde elde ettikleri başarıyı bu kez yerel seçimlerde ve İzmir’de elde etmek için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. “Bunlar İzmir’in 1040 adet parselini sattılar” diyen İl Başkanı Şahin tüm MHP’lilerden İzmir’i CHP’den kurtarmak için çalışmaya davet etti.

 

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Köksal Koç’ta yaptığı konuşmada “Başbuğumuzun ışığında, bilge devlet adamı Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Milliyetçi Hareket bir gün mutlaka tek başına iktidara gelecektir” dedi.

 

MHP Gaziemir’in yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Hasan Akar, Ramettin Yaşa, Halil Çetin, Mehmet Sait Sert, Mehmet Çolak, Ömer Baran, Ali Saylan, Gülname Ceylan, Yeşim Yorulmaz, Erhan Yanık, Feyzullah Ergül, Kamil Gencer, Ramazan Özgün, Mustafa Gümüş, İsmail Işık, Tayfun Madan, Cemil Çevik, Onur Oksoy.Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Fikret Polat, Ahmet Turan Tunçay, Süleyman Üstündağ, Yavuz Kılıçarslan, Süleyman Gümüşsoy, Osman Tari, Faruk İnaltekin, Ersin Karaöz, Selda Kemahlı, Zekeriya Çakır, Mustafa İncir, Mehmet Kağan Koşar, Murat Sarızeybek, Feridun Zeytinözü, Suat Uğraş, Ekrem Yıldızhan, Nazif Çıtak, Osman Polat

 

İl Delegeleri:Köksal Koç, Ahmet Coşar, Abdullah Şahin, Bahattin Koyuncu, Namık Tuncer, Selahattin Şahin, Aydın Kemahlı, Hasan Akar, Ramettin Yaşa, Mehmet Sait Sert, Mehmet Çolak, Yurdakul Oksoy, Adem Balkaya, Feyzullah Ergül, Halil Çetin, Cihan Dinç, Kamil Gençer. İl Delegeleri Yedeküyeler) Gülname Ceylan,Ömer Habuk,Mehdi Erdağ,Ramazan Türkan,Ali Niyazi Bozbeyli,Leyla Kendirkıran,, Mustafa Türkoğlu,Hasan Baran,Zülfi Oza, İbrahim Dağtekin.

 

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin