EA Telekomünikasyon Bilişim Teknolojiler A.Ş.’ye ‘Elmas’ ödülü
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
EKONOMİ

EA Telekomünikasyon Bilişim Teknolojiler A.Ş.’ye ‘Elmas’ ödülü

Facebook'ta paylaş
28/07/2023 , 13:38:56

Uluslararası ölçekte başarıya ulaşmış, ülke ekonomisine katkı ile birlikte istihdam sağlamış marka ve kişilerin ödüllendirildiği 3.Uluslararası Elmas ödülleri dağıtıldı. İstanbul Hilton Bomonti Hotel’de gerçekleşen törende bilişim alanında bir ödül de İzmir’e geldi. Kendi alanında 17 yıldır faaliyet gösteren Alper Erdenilgen’in kuruculuğunu üstlendiği EA Telekomünikasyon Bilişim Teknolojileri A.Ş.’nin alanında elde ettiği Elmas Ödülü’nü Yönetim Kurulu adına yönetim kurulu üyeleri Eray Yıldırım ve Gökçe Fafal birlikte aldı.

 

Sunuculuğunu Pınar Altuğ ve Ceyhun Yılmaz’ın törende konuşan EA Telekomünikasyon Bilişim Teknolojileri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Gökçe Fafal yaptığı konuşmada 17 yıldır bir şirketi en üst seviyeye çıkarılmasında büyük emeği olan EA Telekomünikasyon Bilişim Teknolojileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alper Erdenilgen’e teşekkür etti. Fafal “17 Yıldır network alanında faaliyet yürüten köklü bir firmayız. Elmas ödülü ile bu anlamda emeğimizin karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Bize bu ödülü layık gören herkese, en başta da yönetim kurulu başkanımız Alper Erdenilgen’e çok teşekkür ediyoruz” dedi. Yönetim Kurulu Üyesi Eray Yıldırım’da yaptığı konuşmada ödüle layık görüldükleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek ödül jürisine teşekkürlerini dile getirdi. Yıldırım “EA Bilişim olarak mutluyuz gururluyuz. Çok güzel şeyler üretiyoruz. Şimdi İzmir’de, İstanbul’da, Ankara’da ve yurt dışında ofislerimiz ile çok daha güzel şeyleri üreteceğiz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Elmas ödülü EA Telekomünikasyon Bilişim Teknolojileri A.Ş. adına Yönetim Kurulu Üyesi Eray Yıldırım’a takdim edildi.

 

 

 

Varol Zenginobuz
29/07/2023 , 22:17:58
tebrik
Gaziemir ilçemizden böyle başarılı firmanın çıkması tesadüf değildir. Onlarca emek ve özveriyle çalıştığını yakınen bildiğim " EA bilişim" firmasının başta kurucusu ve yönetim kurulunu,çalışanlarını en önemliside ilçemizde hoşgörülüğün temellerini atan sevgili Ali İhsan ERDENİLGEN abimi ,bu firmayı kuran ve büyüten evlada sahip olduğu için yürekten tebrik ediyorum.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin