IRMAK ARICI’DAN YENİ ŞARKI: “EFTEN PÜFTEN”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

IRMAK ARICI’DAN YENİ ŞARKI: “EFTEN PÜFTEN”

Facebook'ta paylaş
22/07/2023 , 15:59:10

Şarkıları bugüne dek dijital platformlarda yüz milyonlarca kez dinlenen Irmak Arıcı, kendisini hem yorumcu hem de şarkı yazarı olarak ispat etmiş bir müzisyen. Irmak Arıcı yeni şarkısı “Eften Püften” ile yine rekor kırmaya hazırlanıyor.

 

Türk pop müziğinin yeni nesil, güçlü kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Irmak Arıcı başarılarla dolu bir kariyere sahip. “Gece Gibi Gönlün”, “Yağmurum Ol”, “Güya”, “Mevzum Derin” ve Mustafa Ceceli ile düet yaptığı “Gün Ağarmadan” şarkılarıyla yüz milyonları aşan bir dinlenme sayısına ulaşmış durumda. 

 

Irmak Arıcı müzik yolculuğunda yine iddialı bir şarkı ile sevenlerinin karşısına çıkıyor: “Eften Püften” Şarkılarıyla dijital platformlardaki rekorunu yeni şarkısı ile tekrar kırmaya hazırlanıyor. Sözü ve müziği Irmak Arıcı ve Ömer Uçar imzalı şarkının düzenlemesini Arem Özgüç, Arman Aydın, Mehmet Erden yaptı. “Eften Püften”in klibi ise Murat Küçük yönetmenliğinde çekildi.

 

BABASI KARŞI ÇIKTI AMA…

 

Yaptığı işi ve şarkı söylemeyi çok sevdiğini ifade eden Irmak Arıcı “Şarkı söylerken, fısıldayarak gönülleri titretebilirsin” dedi. Arıcı’nın yeteneği aileden geliyor. Babası bağlama çalıyor, ablası müzik öğretmeni. Arıcı “Annemle babam Türk Sanat Müziği korosundaydı. 6 yıl onlarla ben de gittim. Şarkı yazma aşkım ise ortaokulda başladı. Babam müzik yapmak istediğimi öğrenince ‘Bu kapıdan çıktığında bir daha gelemezsin’ demişti ama artık çok mutlu” diye konuştu.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin