Siyasi partiler ve adayları Gaziemir meydanına aynı anda çıkartma yaptı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Siyasi partiler ve adayları Gaziemir meydanına aynı anda çıkartma yaptı

Facebook'ta paylaş
18/04/2023 , 23:24:03

14 Mayıs seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler ve bağımsız adaylar çalışmalarına hız verirken Ramazan ayı ve Kadir Gecesi’nde seçmenlerle temasa geçmek için ayrı bir çaba gösterdiler.

İzmir 1.Bölge’de daha fazla milletvekili çıkartmak üzere faaliyet yürüten siyasi partiler Kadir Gecesi’nde Gaziemir’e adeta çıkartma yaptılar.

 

Bu Ramazan ayında diğer yıllara göre eski kalabalıkları görülmemesinde sert esen rüzgara bağlı hava muhalefetinin etkisi büyük olsa da 14 Mayıs’taki yarışa tam olarak adapte olamayan parti teşkilatlarının da bunda rolü vardı. Yerel seçim süreçlerinde Gaziemir meydanında iftar vermek, gıda kolisi dağıtmak için yarışa giren partiler bu Ramazan ayında adeta yerinde saydılar. Milletvekili aday listelerinin oluşmasında devre dışı kalan parti teşkilatı ve üyeleri genel merkezlerin yönlendirdiği programlara katılımda eski seçimlere oranla daha isteksiz bir görüntü veriyor. Siyasi çalışmalar sosyal medyada fotoğraf vermenin ötesine pek geçmez iken Gaziemir’de partilerin en hareketli olduğu gün seçime sayılı günler kala Kadir Gecesi oldu.

 

Ak Parti ve CHP parti yöneticileri meydanda kandil simidi dağıtırken, MHP ve İyi Parti ise lokma döktürüp dağıttı. Teravih namazı sonrasında vatandaşlara aynı anda ulaşmaya çalışan partiler meydanda adeta köşe kapmaca oynadılar. Tüm bunların yanında Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesi de ikram kervanına katılınca Gaziemir meydanında adeta siyasi panayır alanına da dönüştü.

 

Ak Parti’nin 4.sıra adayı ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi partililerle birlikte çalışmaya dahil olurken, İyi Parti’nin 3.sıra adayı Öztürk Keskin’de kendini tanıtmak için Gaziemir meydanındaydı. MHP’nin 4.sıra adayı Selahattin Şahin’de ilçe başkanı Köksal Koç ve partililerle lokma ikramı için kazanın başındaydı.

 

Bir yandan dökülen lokmalar, bir yandan dağıtılan kandil simitleri 14 Mayıs seçimine etkisi ne derecede olunur bilinmez ama; hemen hemen haftanın her günü meydanda hayır dağıtımına alışkın Gaziemirliler ne yapacağından emin olarak evlerine döndüler.   

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin