Millet İttifakı'ndan Karabağlar'da seçim startı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Millet İttifakı'ndan Karabağlar'da seçim startı

Facebook'ta paylaş
07/04/2023 , 12:17:30

Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin Karabağlar İlçe Başkanları, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret ederek seçim startını verdi.

14 Mayıs seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı olarak seçtirmek ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne İzmir'den daha fazla milletvekilleri göndermek için hareket eden ittifak üyelerinin temsilcileri, çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Başkan Selvitopu'na gerçekleştirilen ziyarete, CHP İlçe Başkanı Bülent Sözüpek, İYİ Parti İlçe Başkanı Aysel Ersöz, DEVA Partisi İlçe Başkanı Abdullah Kaya, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Özgür Cihan Turan'la Saadet Partisi İlçe Eski Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Eymen Ünalan katıldı.

İlçe başkanları, Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere ittifakı oluşturan siyasi parti genel başkanlarının kararlı ve özverili tutumları sonucu önemli bir birliktelik sağlandığını vurgulayarak, “Millet İttifakı, ülkemizin yakıcı sorunlarına çözüm üretmek amacıyla ve yine milletimizin talebi doğrultusunda kuruldu. Ağır yaşam koşulları altında soluk alamaz duruma gelen vatandaşlarımız, bir an önce dertlerinden kurtulmak ve geleceğe güvenle bakmak istiyorlar. 14 Mayıs'a giden süreçte biz de Karabağlar'da birlikte hareket ederek, Millet İttifakımızın ülkeyi yeniden düzlüğe çıkaracak çözüm önerilerini vatandaşlarımızla paylaşacağız” dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Selvitopu da, “Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin değerli ilçe başkanlarına, emek ve çabaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin