HAZIRLIK MAÇI GAZİEMİR GENÇLİK’İN
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

HAZIRLIK MAÇI GAZİEMİR GENÇLİK’İN

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Gençlik Spor ile Gaziemir FK arasında yapılan karşılaşmada gülen takım yeşil beyazlardı:2-0.
11/09/2017 , 00:40:08

 

Gaziemir Gençlik Spor üçüncü hazırlık maçını 1.Amatör’de mücadele edecek olan Gaziemir Futbol Kulübü (FK) ile yaptı.

Hazırlık maçı olmasına rağmen oldukça ilgi gören karşılaşmada her iki takımda lige henüz hazır olmadığını da gösterdi. Süper Amatör Lig B Grup’ta Gaziemir’i temsil edecek olan Gaziemir Gençlik Spor geçtiğimiz günlerde Altay U19 ile karşılaşmış ve bu maçtan 0-1 yenik ayrılırken başa baş oynadığı ilk yarı ile ikinci yarıda eksikliklerini görmüştü.

Gaziemir Gücü iken önce sahiplerini ve sonrasında adını güncelleyerek yeni sezonda Gaziemir FK olarak devam edecek Kırmızı Siyahların nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyordu.

Karşılaşmada en çok poziyona giren ve pas yapan Gaziemir Gençlik olurken Gaziemir FK ise ileri ve orta sahada bir varlık gösteremedi. Kontrataklarla Yeşil Beyazların kalesinde gol ararken bitirici vuruşlarda da etkisiz kaldı.

Gaziemir Gençlik Spor ise üstün oynadığı karşılaşmada birinci ve ikinci yarıda sol bekleri Önder Sındıran ve oyuna ikinci yarıda giren Olcay Altun ile 2 gol buldu.

Takımına daha çok pas yatırmak isteyen genç hoca Özkan Kılıç’ı mahcup etmeyen Gaziemir oyuncuları özellikle kendi sahalarında pas yapmayı biraz fazla abarttıkları noktada rakibine pozisyon bıraktı!

Gaziemir’in kalesini koruyan ve geçtiğimiz sezon yedek kulübesinde oturan Ahmet’e bu maçta fazla iş düşmezken karşıladığı bir iki top haricinde hatasızdı.

Gaziemir’de dikkat çeken ise bitirici noktalarda topu ağlara gönderecek bir santraforun eksikliği ve kaleye gönderilen sert şutların azlığı, çekilenlerin ise isabetsizliğiydi…

 

HAZIRLIK MAÇLARI, HAZIRLIKSIZ DURUMLAR!   

Yıpranmış çimleri, engebeli alanları ve bir kente yakışmayan tribünlere karşın Gaziemir Şehir Stadı kentin spor müsabakalarını ve takım çalışmalarına ev sahipliği yapıyor. Bu yoğunluğun yanında saha kenarındaki koşu alanında yürüyüş ve koşu yapanlarda Gaziemir Şehir Stadı’ndan yararlanmaya çalışıyor.

Eylül’ün ilk hafta sonunda sezona hazırlık yapmak isteyen takımlarda rakipleriyle ayarladıkları müsabakalarla eksikliğini göremeye çalıştılar.

Çalıştılar çalışmasına da bir diğerinin saatine saygı göstermeyince bir de üstüne çatıştılar…

Öğle sonrasında sahayı ilk kullanan ve 1.Amatör’de mücadele edecek olan Gaziemir Onur Spor sahayı yarım saat geç terk edince, daha sonra sahayı kullanacak olan geçtiğimiz sezon Kale Gençlik olan ve bu yıl Gaziemir Seydiköy Spor olan takımın ayarladığı Gaziemir Gençler Birliği maçı da yarım saat geçe kaldı.

Oynanan hazırlıkta rakibine 5-2 yenilen Gaziemir Seydiköy Spor yöneticileriyle, Gaziemir Gençlik ile maça çıkacak olan Gaziemir FK çalıştırıcılarıyla tartıştı. “Sahayı geç terk ediyorsunuz, biz karanlığa kalıyoruz” diyerek sahanın boşaltılmasını isteyen Gaziemir FK’lılara, Gaziemir Seydiköy Spor yöneticileri “Biz de geç aldık, ne yapalım!” kısır çatışması Gaziemir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Mazlum Muammer Şentürk’ün de araya girmesiyle fazla uzamadan tatlıya bağlandı.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin