CHP’NİN ÇİÇEĞİ BURNUNDA İL BAŞKANI ASLANOĞLU İZMİR BASINIYLA BİRARAYA GELDİ.
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP’NİN ÇİÇEĞİ BURNUNDA İL BAŞKANI ASLANOĞLU İZMİR BASINIYLA BİRARAYA GELDİ.

Facebook'ta paylaş
14/01/2023 , 13:01:50

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu kararıyla İzmir İl Başkanlığı görevine getirilen iş insanı Şenol Aslanoğlu İzmir’deki basın kuruluşları temsilcileriyle ve gazetecilerle bir araya geldi.

Mövenpick Otel’de gerçekleşen tanışma toplantısına basın mensupları büyük ilgi gösterdi. Kendisinin il başkanlığına atanması süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İzmir’in çiçeği burnunda il başkanı Şenol Aslanoğlu “Bir gün il başkanı olsam, neler yaparım diye düşündüğüm bir görev değildi. Bu konuda siyasi olarak hiçbir planım öngörüm yoktu. Merkez Yürütme Kurulumumuzun aldığı bir karar ile bu önemli göreve getirildim. Beni bu göreve getirilmemde bugüne kadar daha önce üstlendiğim görevlerde gösterdiğim performans ve başarılarımın etkisi olduğunu düşünüyorum” dedi.

İzmir kamuoyunun karşısına agresif bir il başkanı olarak hiçbir zaman çıkmayacağına vurgu yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir’in de Türkiye’nin de böyle bir siyaset anlayışına ihtiyacı olmadığını tam aksine insanların böyle bir tarzı benimseyenlerden de sıkıldığını belirtti. “Siyasi rakiplerimiz olan Cumhur İttifakı’nın partilerinin il başkanları ile de çok seviyeli bir iletişimimiz olacak. Saygılı üslubumu hiç bozmayacağım. Bazen arada bir Ak Parti il başkanı ile MHP il başkanı ile karşılıklı nüktedan esprilerle atışabiliriz o kadar!” dedi.

Seçime kadar sürecek olan ilk yüz günde alanda olacağının altını çizen Aslanoğlu “Benden önce yapılan programı hiçbir değişiklik yapmadan aynen uyguluyoruz. Devir teslim için Menderes’i seçmemizin sebebi de burada hazırlanmış bir program olmasından kaynaklı. Atandıktan sonra ilk işim genel merkezimize ziyarette bulunmak için Ankara’daydım. Dün Menderes’te programa katıldım. Devir teslimi de orada gerçekleştirdik. Bugün sizlerleyiz öğleyin Kemalpaşa’da olacağız. Beni tebrik etmek için gelmek isteyenlere dediğim şuydu; Buyurun Kemalpaşa programımıza da katılın. Orada görüşür bir çay içeriz. Kemalpaşa’yı da bu arada görmüş olursunuz! Kaybedecek hiçbir zamanımızın olmadığının farkındayız. Daima alanda olacağız. İzmir İl Örgütümüz, ilçe örgütümüz de bizim gibi alanlarda olacak”dedi. 

 

 

Gaziemir
14/01/2023 , 18:25:44
olmaz
Ticaretten gelen il başkanlarının başarılı oldukları görülmemiştir nokta İzmir izmir olalı böyle bir topal ördek chp il başkanlığı görmemiştir. Hadi başarılı olunda görelim! daha hiçbir projeleriniz yokken, altılımı/yedilimi masanız daha aday belirlemediniz. ATI ALAN ÜSKÜDARI ÇOKTAN GEÇECEK nokta

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin