İZMİR KİTAP FUARI BU YIL GAZİEMİR'DEKİ FUAR İZMİR'DE AÇILACAK
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

İZMİR KİTAP FUARI BU YIL GAZİEMİR'DEKİ FUAR İZMİR'DE AÇILACAK

Facebook'ta paylaş
19/08/2022 , 09:43:28

Bu yıl Gaziemir’de yer alan Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek olan ve 28 Ekim - 6 Kasım tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan İZKİTAP İzmir Kitap Fuarı’nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

İZFAŞ ve SNS Fuar işbirliğiyle düzenlenecek fuarın tanıtım toplantısına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yanı sıra İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı ve aralarında Yerel Haberci Dergisi İmtiyaz Sahibi Türker Küpcük'ünde bulunduğu ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Gaziemir Kent Konseyi Başkanı ve Yerel Haberci yayın Koordinatörü Günnur Berber'de lansmana katılan isimlerin arasında yer aldı.

SOYER: TOPLADIĞIMIZ KİTAP SAYISI 30 BİNİ AŞTI

Düzenlenen lansman toplantısında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bugün, İzKitap fuarımızın tanıtım toplantısında sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 28 Ekim – 6 Kasım tarihleri arasında Türkiye’nin en yeni ve en modern fuar alanı Fuar İzmir’de gerçekleşecek fuarımız, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve SNS Fuarcılık ortaklığında düzenleniyor. 8 bin 500 yıldır bir sanat şehri olan İzmir’in ev sahipliği yapacağı fuarımız, yayınevleri ve yazarları doğrudan İzmirlilerle buluşturuyor. Biliyoruz ki, yaşamı dönüştürmek kendimizi ifade etmekle başlar. Kendimizi ifade etmeyi zenginleştirmenin yolu ise kitaplardan geçiyor. İşte bu nedenle, Her Mahalleye Bir Kütüphane Kampanyamız ile İzmir’deki herkesin özgürce kitaba erişimini sağlamaya gayret ediyoruz. Bu yolda, İzmir bir kez daha dayanışma ruhunun en güzel örneklerinden birini gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi’ni ziyarete gelecek konuklarımıza çiçek getirmeyin kitap getirin dedik. Çünkü her kitap bir tohumdur. Kitaplardaki eşsiz bilgiler, geleceğin dünyasını inşa edecek olan gençlerimiz, çocuklarımız için var. Ve bugün gururla söylüyorum ki bağışçılarımızdan topladığımız kitapların sayısı 30 bini aştı... Biz de vatandaşlarımızdan gelen bu kitapları, yine vatandaşlarımıza ulaştıracağımız 50 kütüphaneyi inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunların 22’si bugüne kadar tamamlandı, diğerleri ise bu yılın sonuna kadar girecek. İzmir’de yürüttüğümüz bu çalışma, dayanışma ruhu ve ortak akıldan aldığımız güçle büyümeye devam ediyor. İzmir, hazır bilgilerin tüketildiği  değil, bütün dünyaya yön verecek eserlerin hayat bulduğu bir şehir olmaya layık. Bunun gereğini yerine getirmek ise bizim asli görevlerimizden biri. Bu duruşumuzun teminatlarından biri olan İzKitap işte bu nedenle çok değerli. Üstelik 28 Ekim 6 Kasım tarihleri İzmir’in ikinci yüzyıl iktisat kongreleri ile de örtüşüyor. Bu nedenle başka bir anlam da taşıyor. İzmir Kitap Fuarı’nın gerçekleşmesinde emek veren bütün mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini  kullandı.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin