‘Kadın Dayanışması’ işletmeye dönüştü
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

‘Kadın Dayanışması’ işletmeye dönüştü

Facebook'ta paylaş
13/08/2022 , 21:41:26

Evlerinde yaptıkları pasta, börek ve tatlılar çok tutulunca ortak bir işletme açmaya karar veren Belgin Alpuguz ve Nuran Süsler ‘Kadın Dayanışması’nın güzel bir örneğini sergilediler.

Ev yapımı, organik ürünleri artık Coffee Life adını verdikleri mekanda Gaziemirlilerle paylaşacak olan girişimci kadınlar ilk işletmelerinin heyecanını dostlarıyla da paylaştılar.

Coffee Life’n açılışına aralarında DEVA Partisi İzmir İl Başkan yardımcılarından Egemen Pamukçu, İl Sekreteri Pınar Güngör Özinan, Gençlik Politikaları Başkanı Av.Ahmet Güngör, Seçim İşleri Başkanı Serkan Yaşar, İl Yöneticileri, Karabağlar İlçe Başkanı Abdullah Kaya, Gaziemir İlçe Başkanı Erdal Alpuguz, partinin Menderes ilçe yöneticileri, Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari, Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber, Gaziemirliler Derneği Başkanı Selahattin Daver, Gaziemir Volgagrad Kardeş Şehir Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Tülü ve çok sayıda davetli katıldı. Davette en çok ilgiyi şüphesiz minik Doğa üzerinde topladı. Doğa ananesi Belgin hanımın kucağında açılışa katıldı.

Gaziemirliler, birçok dostlarının aşina olduğu ev yapımı Traliçe, Fırın Sütlaç, Browni, Magnolya, Cup Cake, Tartolet Cooke, Tremisu ve Su Böreği ürünlerini  Coffee Life’ta sunacaklarını ifade eden mekan işletmecilerinden Belgin Alpoguz ayrıca müşterilerin özel günler için özel pasta üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Belgin Alpoguz “Mekanımızın bir başka özelliği de hazırladığımız Polonya’ya özgü bir tat olan Karpakta Pastası’nın sunuluyor olması! Eminim ki Gaziemirliler bu pastamızı da çok sevecekler” dedi.

Coffee Life Kemal Reis Caddesi No 10/1B (Akbank Gaziemir Çarşı Şubesi karşısında) hizmet veriyor.  

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin