ARDA’DAN, “SORU/CEVAPSIZ” 3 YIL DEĞERLENDİRMESİ!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

ARDA’DAN, “SORU/CEVAPSIZ” 3 YIL DEĞERLENDİRMESİ!

Facebook'ta paylaş
22/07/2022 , 12:16:11

Günler öncesinden belediye ve kişisel sosyal medya hesaplarından “Halka Hesap Veriyoruz. Dolu dolu 3 Yıl” duyurusu yapılan toplantı Gaziemir Meydanı’nda soru-cevap bölümü olmaksızın gerçekleştirildi. Meydana gelen ve Başkana soru sormak isteyen vatandaşlar ise kurulan stantlara yönlendirilerek varsa soru ve dileklerini yazdırması istendi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda göreve geldiği gündem bugüne yaptığı çalışmaları 23 dakika süren sunumu ile anlattı. Halil İbrahim Şenol’un belediye başkanlığı döneminde de düzenlenen meydan ve sokak buluşmalarının bir benzerinin gerçekleştiği sunum toplantısında tek fark katılımcı vatandaşlara görüş ve düşüncelerini ifade edilebilmesi için mikrofonun uzatılmamasıydı.

Görevdeki 3 yılını anlatan Arda amacının belediyenin kamusal alanlarını genişletme projesi uyguladığını bunun için Porta 1 ve Porta 2 kafeterya projelerini hizmete soktuğunu ifade etti. 19 temizlik aracı alarak belediyede taşerondan çöp kamyonu kiralama dönemine son verdiğini söyledi. Mali disipline önem verdiğini söyleyen Başkan Arda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yapılan işbirliği çerçevesinde; Şehir Stadı’nın suni çimlerinin yenilendiğini, Gaziemir AKM’nin yenilendiğini, yıpranan Önder Caddesi’nin asfaltının yenilendiğini, Irmak (Yağhane) Mahallesi’ne köprü yapıldığını ifade ederek desteğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür etti. Başkan Arda Aktepe-Emrez’de kentsel dönüşüm projesinin 600 konutluk ilk etabının yakında başlayacağını, Gaziemir metrosu projesinin de Tunç Soyer’in desteğiyle programa alındığını söyledi. Sosyal hizmetlerin geliştirilmesinde uyguladıkları sosyal market projesinin dezavantajlı ailelere yardımda öncü rol üstlendiğini ifade eden Arda; Sarnıç’ta açtıkları Toplum Sağlığı Merkezi sayısını süreç içerisinde arttıracaklarını söyledi.

Etkinliğe katılan CHP TBMM Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’de yaptıkları konuşmalarda Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı yaptığı çalışmalardan dolayı kutladı.

CHP TBMM Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, 2019 seçimlerinde Gaziemir’de başkan adayı yapılması için kefil olduğunu söyleyerek “Bugüne kadar bu kefilliğimden hiç pişman değilim” diyerek gelecek dönem içinde Arda’nın adaylığına destek vereceği mesajını verdi.

Arda’yı başarılı bulduğunu kamuoyu önünde ilk kez yaptığı konuşmayla duyuran CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel “Halkın karşısına çıkıp, meydanda yaptıklarını açıklamak büyük bir özgüven ve cesaret işi” dedi. Yücel, Arda’nın yaptığı çalışmalarla gelecek döneme yapılacak iş bırakmadığını iddia etmesi ise Gaziemir yerel siyasetinde tartışma konularının fitili ateşledi!  

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin