GAZİEMİR BELEDİYESİ SARNIÇ TOPLUM MERKEZİ AÇILDI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

GAZİEMİR BELEDİYESİ SARNIÇ TOPLUM MERKEZİ AÇILDI

Facebook'ta paylaş
21/07/2022 , 11:48:40

İlçede yaşayan dezavantajlı ailelerine yönelik danışmanlık hizmeti verecek Sarnıç Toplum Merkezi CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel’in katılımıyla açıldı. Törene CHP PM Üyesi Ednan Arslan, İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, milletvekilleri Kani Beko ve Atilla Sertel, CHP İlçe Başkanı Kasım Özkan, İyi Parti İlçe Başkanı Sedat Dağ’ında aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Toplumun demografik, ekonomik ve sosyal nedenlerle ortaya çıkan karşılanmamış gereksinimlerinin tespit edilmesi ve bu sosyal sorunlara çözüm üretmek amacıyla hayata geçirilen merkez,n açılışında konuşan Gaziemir Belediye BaşkanıHalil Arda “Sosyal hizmet uzmanlarımız sokak sokak, ev ev gezerek tespitlerde bulundu. Saha çalışmasında emek veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Tesisimizde, sosyal hizmet uzmanları, psikologlar, çocuk gelişimi uzmanları vatandaşımıza hizmet edecekler. Bugüne kadar toplumumuz çok ayrıştırıldı. Bu toplum merkezi ile toplumu bir araya getirmeye çalışıyoruz. Kadın, erkek, çocuk, engelli, yaşlı, genç ayrımı yapmak yok. Tüm yurttaşlarımız, uzmanlarımızla bu merkezde bir arada olacaklar. Bir arada yaşamayı artık başarmak istiyoruz. Gaziemir’de bir ilk ve örnek olacağını düşündüğümüz bu projeyi önümüzdeki süreçte diğer mahallelerimizde de hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Merkezimizin hayırlı olmasını diliyor, emek veren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılış töreninde konuşan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP’li belediyelerin hayata geçirdikleri ve yurttaşların sorunlarına çözüm olan sosyal projelerin öneminin altını çizerek şunları söyledi:
“Seçim zamanı herkes sosyal belediyecilikten söz ediyor, dezavantajlı kesimlere sahip çıkmaktan, hizmetlerin tabana, halka yayılmasından, bir zümreye değil herkese hizmet etmekten bahsediyor. Ancak seçim gelip geçiyor bir daha ki seçim geldiğinde aynı vaatler konuşuluyor. Bugün büyük bir memnuniyetle takip ediyoruz ki iyi bir örneğini Gaziemir’de gördüğümüz bu toplum merkezi gibi CHP’li belediye başkanları, Genel Başkanımızın üzerinde en önemle durduğu hususlar olan kreşler, öğrenci yurtları ve başta engelli ve yoksul çocuklar olmak üzere dezavantajlı grupların hizmet alacağı böyle merkezleri topluma kazandırmakta adeta yarışıyorlar. Bu anlamda Gaziemir Belediye Başkanımız Halil Arda’ya ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum, emeğinize sağlık.”

Vatandaş
21/07/2022 , 14:51:50
Katılımmı dedin
Bu kadar üst düzey davet et, sarnıç halkı katılımı SIFIR...Yakışır!!!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
21/04/2024 , 15:48:12
YAŞAM / MAGAZİN
21/04/2024 , 15:40:21
YAŞAM / MAGAZİN
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin