Esra Koçak ile Arda Özköse dünya evindeler
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

Esra Koçak ile Arda Özköse dünya evindeler

Facebook'ta paylaş
02/07/2022 , 15:15:48

İzmir Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyesi İlhan Özköse ve Gönül Coşkun’un oğulları Arda, Mücella, Ali Koçak çiftinin kızları Esra ile evlendi.

Genç çiftlerin nikahını Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kıyarken aralarında siyaset, iş dünyasında çok sayıda ismin de katıldığı düğüne İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’de TEMA Vakfı’nın özel tablo çiçek gönderdi.

Gaziemir Belediyesi meclis üyeleri de ‘İlhan Ağabey’ olarak değer verdikleri Özköse’yi mutlu gününde yalnız bırakmadı. Ak Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca, Gaziemir ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Ali Gönen, meclis üyesi Ejder Öztop, MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin, meclis üyesi Aydın Kemahlı, CHP meclis üyeleri Av. Leman Emin, Nevin Mutlu, Cemal Çalışkan, Murat Serin, Tahir Türkbay, Ünal Işık, Emin Aksoy, Ali Ekber Sarıgül, Lütfü Özcan, belediye başkan yardımcıları Necati Kırmaz, İzel Zenginobuz Derinsu, Gaziemir ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Özkara genç çiftin düğününe katılan davetliler arasında yer aldı.

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, Ak Parti İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Deniz Doğan, Ak Parti İlçe Başkanı Serdar Muçay, MHP İlçe Başkanı Köksal Koç, İyi Parti İlçe Başkanı Sedat Dağ, Ak Parti Gaziemir İlçe Başkan Yardımcısı Erdem Kılıç, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nerman Balcı Türkeri  genç çiftin düğüne katılarak her iki aileyi tebrik etti.

Yerel Haberci İmtiyaz Sahibi Türker Küpcük, Seydiköylüler Derneği Başkanı ve iş insanı Hakan Süvari, TEMAD Gaziemir Şubesi Başkanı Osman Selçuk, ADD Gaziemir Şubesi Başkanı Gülen Özcan, İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Üngör, Kadın Kolu Başkanı ve Yerel Haberci Yayın Koordinatörü Günnur Berber Özköse ve Koçak Ailelerinin mutlu gününe katılan davetliler arasında yer aldı.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin