GAZİEMİR TEMAD’DA ÇOK TARTIŞILACAK DİSİPLİNE SEVK KARARI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

GAZİEMİR TEMAD’DA ÇOK TARTIŞILACAK DİSİPLİNE SEVK KARARI

Facebook'ta paylaş
16/05/2022 , 12:38:28

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gaziemir Şubesi Yönetim Kurulu aldığı karar ile üyelerinden Mehmet Sait Sert’i disiplin kuluna sevk etti. Sert’in sosyal medya üzerinden yaptığı değerlendirmeler ile dernek yöneticileri hakkında sözleri ileri sürülerek TEMAD Gaziemir Şubesi Disiplin Kurulu’na 27 Mayıs 2022 tarihine kadar yazılı ifade vermesi istendi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan TEMAD Gaziemir Üyesi Mehmet Sait ise ileri sürülen iddialarının asılsız olduğunu gerek sosyal medyada gerekse basına yaptığı açıklamalarda, şube yönetiminin TEMAD’ın kurumsal yapısına zarar verecek uygulamalardan kaçınması gerektiğine vurgu yaptığını ifade etti. Mehmet Sait Sert “Halen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na ve Türk Ordusu’na hakaret iddiasıyla yargılanan ve yargılanma süreci devam eden birinin TEMAD’a ‘Onursal Üye’ yapılamasının yanlış olduğunu ifade ediyorum. TEMAD’ın kurumsal yapısının yıpratılmaması adına, ‘Onursal Üye’lik için yargı sürecinin beklenmesi gerektiğine vurguluyorum. Bunun neresi Derneğin aleyhine çalışmak?” diyerek TEMAD Gaziemir Şubesi Yönetim Kurulu’nun hakkında verdiği disipline sevk kararına tepki gösterdi.  

Ne olmuştu?

TEMAD Gaziemir Şubesi Yönetim Kurulu kendilerini ziyarete gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya derneği rozetini takarken “Onursal Üye” yapıldığını derneğin sosyal medya hesabından paylaşılmıştı.

Bu duruma öğrenen TEMAD Gaziemir Şubesi üyelerinden emekli astsubay Mehmet Sait Sert kendi sosyal medya hesabından, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na ve Türk Ordusu’na hakaret iddiasıyla yargılanan ve yargı süreci devam eden bir kişinin TEMAD’a Onursal Üye yapılmasının çok büyük bir yanlış olacağını ifadelerini içeren paylaşım yapmıştı.

Mehmet Sait Sert bir gazeteye yaptığı açıklamada da “Yazıklar olsun. Türk Ordusu'na ve Türk polisine hakaret ettiği iddia edilen bir şahsiyete hem de yargılaması sürerken onursal üyelik verilmesi skandaldır. Kabul etmiyoruz” sözleriyle TEMAD Gaziemir Şubesi yönetimine tepki göstermişti.  

Faruk ERGEN
14/04/2023 , 23:51:09
Mehmet Sait SERT
Mehmet Sait SERT in yapmıs olduğu açıklamalar kesinlikle doğrudur. TEMAD hainlere ev sahipliği yapar hale gelmemelidir. Biz Milliyetçi Muhafazakar emekli Assubaylar buna asla müsaade etmeyeceğiz
Ali ışık
17/05/2022 , 13:55:57
Üyelik
Aey sait sert bir çok yönetici ve devlet adamının devam eden davaları var ve bir çok yere onursal üye bunları hiç düşündünmü.
Kamil Albayrak
16/05/2022 , 20:44:03
Disiplin soruşturması
Bukadar basit konulardan üyeleri Temadtan sogutmamak lazım. Dernekler üye sayısı kadar yaptırım gücü vardır. M.Sait SERT\'in bütün yorumlarına katılıyorum. Kaldiki muvazzafken astsubayların medaar\'i iftihariydi, emekli oldu bu ülke için mücadeleye devam ediyor. Bu kararı kınıyorum.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:17:19
AKTÜEL
14/04/2024 , 11:29:28
GAZİEMİR
08/04/2024 , 14:46:49
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin