VALİ KÖŞGER’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

VALİ KÖŞGER’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Facebook'ta paylaş
23/04/2022 , 11:22:17

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 102. yıl dönümünü, bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, gurur, sevinç ve coşkuyla kutluyoruz.

Aziz milletimiz, bağımsızlığımızın sembolü ve millî iradenin tecelli ettiği mekân olarak kurduğu meclis ile “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir.” demiştir. Milletimizin her türlü olumsuzluğa rağmen azim ve inancı sayesinde zaferle taçlandırdığı istiklâl mücadelemiz, Anadolu’nun ebediyete kadar hür yaşayacağına dair kararlılığımızı tüm dünyaya ilan etmiştir.

Gazi meclisimizin açılış günü olan 23 Nisan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, sadece geleceğimizi emanet ettiği ve ümit bağladığı Türk çocuklarına değil, dünyanın tüm çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir.

Gözlerinde ülkemizin aydınlık geleceğini gördüğümüz, en büyük zenginliğimiz ve umudumuz kıymetli evlatlarımız, inanıyorum ki; ecdadın emanetlerine sımsıkı sarılacak, çağın gerektirdiği donanımla kendilerini yetiştirecek ve hem Ata’larına hem ülkelerine hem de aziz milletlerine layık bireyler olacaklardır.

Devletimiz, her zaman olduğu gibi üzerine düşeni yerine getirerek, çocuklarımızın ruhen ve bedenen sağlıklı yetişmeleri yanında, en iyi ortamlarda eğitim öğretim görmeleri gayesiyle, tüm imkânlarını seferber etmekte, daha müreffeh bir Türkiye’nin temelleri bu anlayışla atılmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kuruluşundan bugüne ebediyete irtihal eden tüm meclis üyelerini rahmetle anıyor, dünyamıza anlam katan çocuklarımızın ve dünya çocuklarının “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin