Seydiköy Muhacirleri Kadın Kolu Başkanı Günnur Berber’den, Gaziemirli Kadınlara iftar!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Seydiköy Muhacirleri Kadın Kolu Başkanı Günnur Berber’den, Gaziemirli Kadınlara iftar!

Facebook'ta paylaş
16/04/2022 , 12:56:23

İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Kadın Kolu Ramazan ayı münasebetiyle Gaziemirli Kadınlar için bir iftar verdi. Gaziemirli şehitler Murat Yıldız ve Furkan Yavaş’ın annelerinin de katıldığı iftar yemeğinde konuşan Seydiköy Muhacirleri Kadın Kolu Başkanı Günnur Berber “Allah birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmasın. Ramazan ayı tüm insanlık için hayırlara vesile olsun” dedi.

İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği her yıl Ramazan ayında yaptığı sosyal yardım ve etkinliklerini bu yılda sürdürdü. Dernek başkanı ve Gaziemirli iş insanı Hilmi Öztop, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için hazırladığı alışveriş çeklerini ilçedeki, kurum, kuruluş ve muhtarlara teslim ederken, dernek olarak ta yapılan çalışmalara katkı verdi.

İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Kadın Kolu Başkanı Günnur Berber organize ettiği iftar yemeği ile Gaziemirli Kadınları bir kez daha bir arada topladı. İşletme sahibinin de kadın olduğu ‘Müjgan’da Gaziemirli kadınları ağırlayan Günnur Berber katkılarından dolayı iş insanı Hilmi Öztop’a ayrıca teşekkür etti.

İftar yemeğine; Gaziemirli şehitler; Murat Yıldız’ın annesi Özgül Yıldız, Furkan Yavaş'ın annesi Zeynep Yavaş, Tüm Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği Başkanı Uğur Yenen’in eşi Semra Yenen, İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği Başkanı Hilmi Öztop’un eşi Nurten Öztop,  Seydiköylüler Derneği temsilcisi Fatma Keçikçi, Ege Pomaklar Derneği temsilcisi Hacer Öngören, Gaziemir Kızılay temsilcisi Fatma Toka, Memleket Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Nur Dilsiz, İyi Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Calpbinici, MHP Gaziemir Belediye Meclisi Üyesi Aydın Kemahlı’nın eşi Selda Kemahlı, Yeşil Mahalle Muhtarı Gülümser Gacener Alçin, İyi Parti Gaziemir STK’lardan sorumlu başkanı Vicdan Okumuş, Memleket Partisi Gaziemir ilçe başkan yardımcısı Emine Kırmızıgül Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl delegelerinden Nesrin Dalkılıç ve çok sayıda Gaziemirli kadın katıldı.

 

 

Varol ZENGİNOBUZ
17/04/2022 , 18:35:10
yalnız değil
Günnur Berber yalnız değildir. Hayrınız Allah katında kabul görsün inşallah.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin