Eşrefpaşa Hastanesi’nde uluslararası hizmet dönemi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SAĞLIK

Eşrefpaşa Hastanesi’nde uluslararası hizmet dönemi

Facebook'ta paylaş
10/03/2022 , 11:59:41

Sağlık alanında önemli çalışmalara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi başarısını aldığı “Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi” ile taçlandırdı. Hastanede artık yurtdışında hastalara da sağlık hizmeti verilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, Sağlık Bakanlığı’nın kriterlere sahip sağlık kuruluşlarının alabildiği Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi’ni edinmeye hak kazandı. Eşrefpaşa Hastanesi, bu belge sayesinde yurt dışından da hasta kabul edebilecek. Yurtdışından gelen hastalar hastanenin tüm birimlerinden Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği tedavi ücretleri üzerinden yararlanabilecek. Eşrefpaşa Hastanesi’nin internet sitesinde  “Medikal Turizm” başlığı altında İngilizce bir bölüm de açıldı.

İzmir’in dünyaya açılmasında önemli bir adım
İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Kadir Devrim Demirel, İzmir’in dünya şehri olmasında önemli bir adım daha atıldığını belirterek, “Kaliteli sağlık hizmeti veren ve yeterli turizm potansiyeline sahip ülkeler açısından sağlık turizmi oldukça önemli. İzmir’de bu alanda Başkanımız Tunç Soyer önderliğinde hayata geçirmek istediğimiz önemli projeler var. Dünya nüfusu giderek yaşlanıyor. Sağlık alanında kaliteli hizmet veren hastanemizi sağlık turizmine açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kente gelecek her turist İzmir’in dünyaya tanıtılmasında önemli rol oynayacak” dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin