Ak Parti İl Başkanı Sürekli; ‘’Sıcak, soğuk demeden alandayız’’
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Ak Parti İl Başkanı Sürekli; ‘’Sıcak, soğuk demeden alandayız’’

Facebook'ta paylaş
05/03/2022 , 11:29:23

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın yürüttüğü ‘Karınca Modeli’ saha çalışması, Kemalpaşa’da yapıldı. 14 ekipten oluşan 300 kişi, Kemalpaşa köylerinde; esnaf, üye, kahve, muhtar ve çiftçi ziyaretleri gerçekleştirirken; mart ayı itibariyle ‘Köy Buluşmaları’na ağırlık vereceklerini ve başlangıcı Kemalpaşa’da yaptıklarını belirten İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Sıcak, soğuk demeden alandayız. İzmir’in tarım ve sanayi merkezlerinden biri olan Kemalpaşa’yı önemsiyor ve yatırımlarımızla bunu gösteriyoruz.” diye konuştu.

Sabah teşkilat buluşması ile başladığı Kemalpaşa programında; Nazarköy esnafını, Muhtar Mehmet Yiğit’i ve boncuk ocaklarını ziyaret eden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, boncuk ocaklarına Orman Bölge Müdürlüğü’nden daha uygun yakıt sağlanması için İzmir Valisi Köşger’le görüşerek destek istedi.

ORKÖY destekleri yüz güldürdü…

Kemalpaşa Nazarköy çarşı esnafıyla sohbet eden Başkan Sürekli; tarım desteklerinin yanı sıra Orman Köylülerini Kalkındırma Projesi kapsamında yüz güldüren hibeler verildiğini söyledi. Sürekli; mahalle esnaflarından Fatma Yıldırım’ın faizsiz ve uzun vadeli kredilerden yararlanarak iş yeri açtığını ve teşekkürlerini dile getirmesi üzerine şu ifadeleri kullandı; “Orman Genel Müdürlüğümüz, ORKÖY projeleri kapsamında 2021 yılında 11 bini aşkın orman köylüsüne ve 12 orman köyü kooperatifine yaklaşık 354 milyon TL’lik destek sağladı. Türkiye’de yaklaşık 23 bin orman köyünde 7 milyon vatandaşımız yaşıyor. Köylülerimiz için ihtiyaçları doğrultusunda yeni projeler geliştirmeye ve ek istihdam alanları sağlamaya devam ediyoruz. 2022 ORKÖY bütçesi de 400 milyon TL olarak planlandı. Bakanlığımız bu çerçevede 12 bin orman köylümüze ulaşmayı hedefliyor. Kemalpaşalı hemşerilerimizin de bu desteklerden yararlandığını görmek mutluluk verici. Daima yanlarında olacağız.”

İlçedeki programı kapsamında ayrıca; Örnekköy Mahalle Muhtarı Selma Ata’yı ziyaret eden Başkan Sürekli, Örnekköy esnafını da dolaştı. Kemalpaşa Gençlik Kolları İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Yüksel’in evinde gençlik buluşması yapılırken, Başkan Sürekli, gençlerle çay eşliğinde, odun ateşi önünde sohbet etti. Kemalpaşa’nın Manisa ile sınırı olan Halilbeyli Mahalle’sindeki esnaf ve kahveleri tek tek dolaşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, vatandaşlarla uzun uzun sohbet edip; Muhtar Mustafa Edis’ten mahalle ile ilgili talep ve önerileri dinledi. 

​Kemalpaşa AK Belediyeciliği özlüyor

Kemalpaşa ve çevresindeki yatırımların hızla devam ettiğini vurgulayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; partisinin ilçe teşkilatıyla yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Geçtiğimiz Temmuz ayında, İzmir’in en sıcak günlerinden ve dereceler 46’yı gösterirken Kemalpaşa’nın sokaklarındaydık; bugün de İzmir’in en soğuk günlerinden biri ve -1 dereceyi gösterirken yine Kemalpaşa sokaklarındayız. Sıcak, soğuk demeden alandayız. Gördük ki Kemalpaşa, AK Belediyecilik günlerine özlem duyuyor. Sizlerde de bu özleme son verecek enerji ve çalışma azmini görüyorum. Yöre insanımıza, hizmetlerimizin sürdüğünü anlatmalıyız. KOSBİ’nin ve 1.350 hektar tarım alanının su ihtiyacını karşılayacak Yiğitler Barajımız gövde dolgu aşamasında, hızla bitirilecek. Adliye binamız ihale aşamasında. Çambel mevkiinde, 3 etaptan oluşan TOKİ’nin 2.000 konut, cami, ilk ve ortaokul ile işyerlerini kapsayan projesinde; ilk etap bitmek üzere, 2. etap yüzde 60, 3.’sü ise yüzde 35 oranında tamamlandı. Biz ayırmıyoruz, kayırmıyoruz; hizmette ötekileştirmiyoruz. Kemalpaşa halkı da bunu görmüş. Bizi çok güzel karşıladı. İnanıyoruz ki 2024’te yerelde de yeniden hizmet, yeniden AK Parti diyecekler.”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin