TÜRK KIZILAY KONAK’TA ÖMÜR ŞANLI GÜVEN TAZELEDİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

TÜRK KIZILAY KONAK’TA ÖMÜR ŞANLI GÜVEN TAZELEDİ

Facebook'ta paylaş
26/02/2022 , 12:10:44

“Gönüllerde olmaya devam edeceğiz”

 

Türk Kızılay Genel Merkezi tarafından Konak Şube Başkanlığı’na 2 yıl önce atanan Ömür Şanlı yapılan olağan genel kurulda yeniden başkan seçildi. Şanlı, “Türkiye’nin incisi İzmir’in kalbi Konak ilçemizde yürüttüğümüz çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Milletimizin büyük fedakarlıklarıyla büyüyen Kızılay Konak Şubesi olarak gönüllerde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Türk Kızılay Konak Şubesi olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kızılay Genel Merkezi tarafından iki yıl önce şube başkanlığına atanan Ömür Şanlı genel kurulda yeniden üç yıllık süreyle başkan seçildi. Şanlı, kendisiyle birlikte kurum çatısı altında çalışan herkese teşekkür ederken yeni yönetimin eskisinden daha dinamik ve gayretli olacağını söyledi. Şanlı, Kızılay Konak Şubesi’nde görev yapan ve emeği geçen herkese de katkıları nedeniyle teşekkür etti.

 

Konak Kızılay Şubesi’nin kendi imkanları ve olanaklarıyla önemli işler yaptığını anlatan Başkan Şanlı, Türk Kızılay Genel Merkezi’nin yaptıkları çalışmalarda büyük desteklerini gördüklerini vurguladı. Şanlı, “Türkiye’nin incisi İzmir’in kalbi Konak ilçemizde yürüttüğümüz çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Milletimizin büyük fedakarlıklarıyla büyüyen Kızılay Konak Şubesi olarak gönüllerde olmaya devam edeceğiz. Tamamen gönüllülük ve fedakarlıkla çalışan bu kurumlarımızın gösterdiği gayreti vatandaşlarımız yakından görüyor. Biz de onların desteklerini gerekli yerlere ulaştırmak için yoğun gayret gösteriyoruz” dedi.

 

Kızılay’ın koronavirüs süreci başta olmak üzere birçok önemli dönemde İzmir’de başarılı çalışmalar yaptığını belirten Şanlı, “İzmir’de vatandaşlarımızı kaybettiğimiz, hepimizi derinden üzen depremi yaşadık. Doğal afetler başta olmak üzere her yere yetişen, anında müdahale eden Kızılay’ın bir ferdi olarak buralarda çalışmalarda arkadaşlarımızla önemli çalışmalar yaptık.  İnsanımızın duygularıyla yoğurduğu yardımlaşma ve dayanışma etkinliklerinde köprü olduk. Bir elin verdiğini diğer el görmesin anlayışıyla hareket ederek ihtiyaç sahiplerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Bundan sonra da Kızılay’a ihtiyaç duyanların Konak şubesi olarak yanlarında olacağız” diye konuştu.

 

Başkan Şanlı, İzmir’de bulunan Kızılay şubeleri olarak dayanışma ve koordinasyon içinde hareket ettiklerini söylerken Konak Şubesi’ne yaptıkları tüm proje ve çalışmalarda destek veren Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve üst yöneticilerine de teşekkür etti.

 

Öte yandan Kızılay Konak Şubesi’nin yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

 

Ömür Şanlı, Aydın Koç, Eyüp Aksu, Ayşenur Altınözek, Sebahattin Dönmez, Sinan Akdeniz, Muhammet Ali Alpboğa

Varol ZENGİNOBUZ
27/02/2022 , 21:56:53
tebrik
Yaptıklarınız yapacaklarınızın göstergesi olup, yeniden seçilmenize ve yönetim kuruluna sağlık huzur ve mutlu görevler dilerim. Tebrikler sevgili BAŞKAN....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin