TÜRK KIZILAY GAZİEMİR GENEL KURULU’NDA DAVUT DİNÇEL’E GÜVENOYU!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

TÜRK KIZILAY GAZİEMİR GENEL KURULU’NDA DAVUT DİNÇEL’E GÜVENOYU!

Facebook'ta paylaş
14/02/2022 , 21:42:41

Türk Kızılay Gaziemir Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu’nda oybirliği ile mevcut başkan Davut Dinçel’in hazırladığı liste kazandı. Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış’ın yanı sıra çok sayıda şube başkanı ile MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç ve Gaziemir, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selahattin Şahin’de katıldı. Gaziemir’deki sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra İzmir’de faaliyet gösteren çok sayıda dernek temsilcisi genel kurulu takip etti.

 

Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Metin Taşkın Konferans Salonu’nda gerçekleşen Türk Kızılay Gaziemir Şubesi Olağan Genel Kurul’unda seçimle göreve gelen yeni yönetim kuruluna seçilen isimler şöyle;

Davut Dinçel, Mahmut Taymaz, Rüshan Tolun, Fatih Temel, Abdürrahim Çelik, Erdil Ender Oto ve Suphi Özlahlan. Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri; Ayşe Erin, Ayşe Pehlivan, Mustafa Tolun, Mehmet Güngör, Göksel Anık ve Şaban Ertaş.

Şube Denetçisi: Ali Özer. Yedek Şube Denetçisi: Hasan Hüseyin Büyüktekin.

Genel Merkez Genel Kurulu Delegeleri; Davut Dinçel, Ahmet Fatih Özfatura, Mahmut Taymaz ve Rühsan Tolun. Yedek Delegeler: Erman Tolun, Cavit Kıvanç, Yakub Yıldız ve Ahmet Çelik.

 

Genel Kurul’da haziruna bilgi veren Türk Kızılay Gaziemir Şube Başkanı Davut Dinçel görevi devraldıkları üç yıl önce dernek bütçesi 100 bin lira iken 2021 yılında söz konusu rakamın 3 milyon liraya taşıdıklarını ifade etti. Dinçel Gaziemir Şubesi olarak sosyal dayanışmanın daha da arttırılması için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Davut Dinçel ve yönetimin çok başarılı işlere ve dayanışmaya imza attığına vurgu yapan Türk Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış emeği geçenlere teşekkür etti. İzmir Şubesi olarak kuruluşu 110 yıl öncesine dayanan Kızılay İzmir Şubesi’ni hak ettiği noktaya taşımak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Baykalmış “İzmir’de 15 şube ve 4 temsilciliğimiz olmakla birlikte, ikamet ettiğim Gaziemir’in bende çok ayrı bir yeri ve önemi var.2018 yılında gerek şahsımıza ve yönetimimize gerekse bugün bu genel kurulda bulunan bir çok gönüllümüzle beraber insanlarımızı bu kurumuza kattık. Göreve geldiğimiz günden beri gündüzümüzü gecemize katarak bir farkındalık oluşturmaya çalıştık. Kızılay birçok noktasında herkesin hayatına dokunmuş çok özel bir kurum. Göreve geldiğimizde bir hedef koymuştuk. Biz geçmiş dönemden ders çıkartıp, milletimizin beklentilerine kulak verip, onların ayağımıza gelmesi değil bizim onların ayağına giderek ihtiyaçlarını karşılıma noktasında kararlar aldık. Şükürler olsun ki 15 şube ve 4 temsilcilikten oluşan İzmir Kızılay Ailesi olarak ciddi manada ses getiren çalışmalar gerçekleştirdik. Tüm Türkiye’de 550 şubesi olan Türk Kızılay çınarının bir paydaşı olarak İnsanı yardımlarda İzmir Şubeleri ve Gaziemir üst sıralarda yer almaktadır. İzmirli hemşerilerimize Kızılay’a verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.

 

Varol ZENGİNOBUZ
15/02/2022 , 19:45:44
tebrikler...
Yeniden Gaziemir Kızılay başkanlığına seçilmenizden büyük memnuniyet duydum. Tebrik eder başarılar dilerim...
Seyfeddin Yılmaz
15/02/2022 , 12:26:55
Hizmet Aşkı
Hizmet aşkıyla yola çıkanlar; hem yorulmaz, hem de hizmetten haz duyarlar. Size ve ekibinize başarılar dilerim.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin