Gaziemirliler ‘Yeşil Beyazlar’ın dayanışma gecesinde birlikteydi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

Gaziemirliler ‘Yeşil Beyazlar’ın dayanışma gecesinde birlikteydi

Facebook'ta paylaş
19/12/2021 , 12:39:47

Gaziemir spor camiasının önde gelen isimleri ve kurumları Gaziemir Gençlik Spor Kulübü'nün geleneksel dayanışma gecesinde buluştu. Gaziemir Kaymakamı Dr.Ahmet Süheyl Üçer, Belediye Başkanı Halil Arda'nın da katıldığı geceye siyasilerde ilgi gösterdiler. Gaziemir Gençlik Spor’un dayanışma gecesine Ak Parti İlçe Başkanı Serdar Muçay, CHP İlçe Başkanı Kasım Özkan ve İyi Parti İlçe Başkanı Sedat Dağ, MHP İlçe yönetiminden Mehmet Sait Sert, İzmir Büyükşehir Belediye Encümen Üyesi İlhan Özköse, Ak Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca, CHP meclis üyeleri Tahit Türkbay, Av.Leman Emin, Nevin Mutlu, Cemal Çalışkan, Murat Serin, Necati Kırmaz, İzel Zenginobuz Derinsu, Ali Kavasu, İbrahim Özkara, Nilgün Karadeniz ve Nimet Şekercioğlu, Ak Parti Meclis Üyesi Oğuz Seyran, MHP Meclis Üyesi Aydın Kemahlı katıldı.

Gaziemir Gençlik Spor’un önceki kulüp başkanları Hakan Süvari ve İsmail Calpbinici, Futbol Dünyasının önemli emektar isimlerinden Galatasaraylı, Milli Futbolcu Feti Okuroğlu, Sedat Özcan, Sinan Vardar, Enver Çelik, Atı Göksu, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziemir Masterler Spor Kulübü Başkanı Mazlum Muammer Şentürk Yeşil Beyazlar’ın dayanışma gecesine katılımlarıyla destek verdi.

Gecede kısa bir konuşma yapan Gaziemir Kaymakamı Dr.Ahmet Süheyl Üçer ilçe futboluna önemli katkısı bulunan Gaziemir Gençlik Spor’un başarısının herkesi mutlu ettiğinin altını çizdi. Gaziemir Gençlik Spor Kulübü futbolcusundan, antrenörüne, yönetiminden taraftarına güzel bir birliktelik oluşturduğuna dikkat çeken Kaymakam Üçer “Bizler de Gaziemir Gençlik Spor’un başarısı için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Güzel ve başarılı bir performans ortaya koyan takımımızı takdir ve tebrik ediyoruz” dedi. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’da yaptığı konuşmada belediye olarak ilçedeki tüm amatör kulüplere destek olduklarının altını çizdi. Başkan Arda Gaziemir Gençlik Spor’un arkasında durduklarını ifade etti.

Gecenin sunuculuğunu üstlenen Gaziemir Spor’un eski futbolcularından Halil İbrahim Aşıklar “Gaziemir olarak geçmişte 3.Lige çıkma başarısını gösterdik. Daha sonra ne yazık ki bölgesel lige derken amatör lige geriledik. Gaziemir Gençlik Spor ile birlikte Hakan Süvari’nin başkanlığında yıllar sonra Bölgesel Lige yeniden çıktık. Şimdi ise Süper Amatör’de mücadele veriyoruz. Gaziemir Gençlik Spor olarak bu şampiyon olarak yeniden Bölgesel Lige çıkmayı hedefliyoruz. Devlet arkamızda, belediye arkamızda, Gaziemir’de arkamızda olduktan sonra bu yıl yeniden şampiyon oluruz” şeklinde konuştu.

Geçmişte Gaziemir Spor’da futbol oynayan genç isimler arasında yer alan ve sezon başlangıcında belediye meclisinde yaptığı gündem dışı konuşma ile Yeşil Beyazlar’a desteğin artmasına vesile olan meclis üyesi Cemal Çalışkan’da duygularını “Gaziemir Spor bizim sevdamız. Geçmişinde büyük başarılara imza atmış İzmir’in güzide kulüplerinden birisi. Gaziemir Gençlik Spor olarak ligde özveriyle mücadele ediliyor. Daha fazla desteği de hak ediyor. Meclis konuşmam sonrasında bir şeylerin olumlu yönde önünü açabildiysem ne mutlu. Biz Ulaş Şırlancı Başkanımıza, teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Güzel bir hava yakalandı. İnşallah taraftarlarımız başta olmak üzere herkesimin de desteğiyle bu yıl şampiyon olacağımıza inancımız tam” diyerek dile getirdi.

Gecede konuşan Gaziemir Gençlik Spor’un Kulüp Başkanı ve Antrenörü Ulaş Şırlancı’da kendilerine verilen desteğe ve güvene teşekkür etti. Şırlancı “Bu bizim için bir yerde de bayrak yarışı. Gaziemir Gençlik Spor’u şampiyon yaparak görevi bizde yeni geleceklere teslim edeceğiz” dedi.

Birlik ve beraberlik içinde geçen gece geç saatlere değin devam etti.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin