ÇOK ÇİRKİN HAREKETLER BUNLAR
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

ÇOK ÇİRKİN HAREKETLER BUNLAR

Facebook'ta paylaş
02/12/2021 , 10:53:10

Gaziemir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı ilk olağan toplantısı bu kez sonu arbede ile biten çok çirkin görüntülerle son buldu. Belediye meclis üyeleri ile zabıtalar arasında itişmeler meydana geldi. İlçe sakinleri bu görüntülerin Gaziemir'e yakışmadığını ifade ederek yaşanan durumu kınadı.

Bir saat süren meclis toplantısının sonlarına doğru oturumu yöneten Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile bağımsız meclis üyesi Levent Çağlarsu arasında başlayan söz hakkı tartışması gerginliğe neden oldu. Başkan Arda'nın konuşmasını yapan Çağlarsu'dan sözlerini tamamlamasını istemesi sonrasında başlayan tartışmada giderek hararet yükseldi. Sözü kesilen Çağlarsu konuşmasını sürdürmesi sonrasında Arda'nın zabıta müdürüne dönerek "Oktay bey derhal meclis üyesini dışarı çıkarın" talimatı vermesi bir anda ortamı elektriklendirdi. Ak Parti ve MHP meclis üyeleri Başkan Arda'nın takındığı tutumu alkışlarla protesto etti. Başkan Arda oturuma beş dakika ara verdiğini duyursa da gerginlik artarak devam etti. Meclis üyesini dışarı çıkarmak isteyen zabıta müdürü ile Çağlarsu arasında tartışmalar sürerken bu kez zabıtalarla diğer meclis üyeleri arasında arbede yaşandı. CHP meclis üyesi Murat Serin "Seçilmiş bir meclis üyesine bu şekilde davranamazsın diyerek zabıta müdürene tepki gösterdi. Araya giren CHP meclis üyesi Cemal Çalışkan arbedeyi ayırmak istedi. Yaşananlar sonrasında meclis oturumunu tekrar açarak görüşmeleri sonlandırdı.

Belediye meclisinin olaylı oturumu sosyal medyada bir anda gündeme otururken yaşananlara vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin