MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya Gaziemir’de vatandaşların arasındaydı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya Gaziemir’de vatandaşların arasındaydı

Facebook'ta paylaş
13/11/2021 , 18:42:54

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin talimatıyla Anadolu'ya çıkan milletvekilleri hafta sonunu vatandaşlarla temasa ayırdı.

“Adım Adım Anadolu” başlığı altında 40 İlde aynı anda ziyaretler gerçekleştiren MHP milletvekilleri ve genel başkan yardımcıları vatandaşların nabzını tuttu, şikayet ve isteklerini not aldı.

MHP Gaziemir İlçe Başkanlığı tarafından Şehitler için düzenlediği Lokma hayrına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya'da katıldı.

Beraberinde Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MYK üyeleri Deniz Depboylu, İlknur Fidan,, Ali Uçak, Oğuz Akarfırat,Mehmet Ödevli, İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Milletvekilleri Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Tamer Osmanağaoğlu ve Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç ile birlikte Gaziemir çarşı meydanındaki vatandaşlarla sohbet eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya şikayet ve dilekleri not etti.

Gaziemirliler emekli maaşlarının düşüklüğünden yakınırken bu durumun düzeltilmesi için MHP'li Karakaya'dan yardım istediler. Sohbetleri bir diğer konusu ise terörle mücadeleydi. MHP'li Karakaya terörle işbirliği yaptığı için HDP'nin kapatılmasını istediklerini dile getirdi. Karakaya “Türkiye 40 yıldır terör ile mücadele ediyor. Bu mücadele kanıyla, canıyla oluyor. Bu mücadele için millet olarak ödediğimiz maddi bedel 1 trilyon doların üzerinde. Bu durumun artık son bulmasını istiyoruz. Terörle mücadeleyi kazandığımızda Türkiye maddi olarak ta rahat edecek. Biz bunu istiyor ve terörü bitirmek için çalışıyoruz. Ancak halen mecliste bunların uzantılarıyla aynı masada oturanlar var” dedi.

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin