BİNALARIN DİJİTAL İKİZİNİ ÇIKARAN İZÜRET, İZMİR’DE BÜYÜYOR
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
EKONOMİ

BİNALARIN DİJİTAL İKİZİNİ ÇIKARAN İZÜRET, İZMİR’DE BÜYÜYOR

Facebook'ta paylaş
08/10/2021 , 02:07:17

BİNALARIN DİJİTAL İKİZİNİ ÇIKARAN İZÜRET, İZMİR’DE BÜYÜYOR

 

ABD merkezli Factory Reality’nin operasyon merkezi olarak İzmir’de faaliyet gösteren İzÜret Yazılım ve Mühendislik Sanayi Tic. A.Ş. firması, Ege Serbest Bölgesindeki yeni ofisinde hizmete başladı.  İzmir’den küresel firmalar için binaların üç boyutlu dijital kopyalarını çıkaran İzÜret, yeni yatırımıyla birlikte çalışan sayısını da arttırmayı planlıyor.

 

İzÜret’in yeni ofisinin açılış törenine ABD Ticaret Ateşesi Eli Lovely, Ege Serbest Bölge Müdürü Şenay Satıoğlu, Factory Reality ve İzÜret Yönetim Kurulu Üyesi Ron Harding, İzÜret A.Ş. kurucusu John Mickey ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan İzÜret A.Ş. kurucusu John Mickey, İzmir’den uluslararası firmalara hizmet verdiklerini ve yeni ofisleri sayesinde daha hızlı büyüyeceklerini vurguladı.  Mickey, yeni ofisle birlikte artan iş potansiyelini karşılayabilecek büyüklük ve niteliklere sahip modern bir çalışma ortamına kavuştuklarını, ofisin tüm detaylarının tasarımcıların keyif alarak üretim yapabilecekleri şekilde tasarlandığını ifade etti.

 

Günümüzde milyonlarca bina, tesis ve yapının sadece basılı kayıtları ve güncelliğini yitirmiş planları olduğu için iyi yönetilemediğini vurgulayan Mickey, İzÜret’in global markalara hizmet vermek için 2020 yılında Ege Serbest Bölgesinde kurulduğunu ve büyüyen iş potansiyelini karşılayabilmek için bir yıl içinde daha büyük ve modern bir ofise geçtiklerini belirtti.  Dijitalleşmenin her alanda yaygınlaştığı günümüzde, mevcut yapıları daha iyi yönetmek, işletmek ve geliştirebilmek için onların birebir kopyasını yansıtan dijital ikizlerinin oluşturulmasının çok önem kazandığını vurgulayan Mickey, İzÜret’in kendi geliştirdiği yazılım ve dijitalleştirme servisi ile küresel şirketlerin mevcut altyapı ve bina portföylerini dijital bir forma dönüştürdüklerini aktardı. John Mickey, çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: “ Burada da detaylı yapı bilgi modellemesi (BIM) ve 3D dijital yazılım / QAQC hizmetleriyle dijitalleşme vizyonlarını gerçekleştirmelerine destek oluyoruz. İzÜret ekibi olarak geçtiğimiz yıl 3 binden fazla mekanın dijital versiyonunu ürettik. İzmir’den hizmet verdiğimiz firmalar arasında Starbucks, Hitachi, ABB, Grupo Bimbo ve The Home Depot gibi küresel firmalar da bulunuyor. Gittikçe artan iş potansiyelini karşılayabilmek için hizmete aldığımız yeni ofisimizle birlikte çalışan sayımızı da arttırıyoruz. 11 olan çalışan sayımızı yılsonuna kadar 20 kişiye ve 5 yıl içinde de 50 kişiye çıkarmayı hedefliyoruz. “

 

Yetenekli Gençler İzmir’e Çekti

Sahip olduğu iyi eğitim görmüş, yetenekli ve çalışkan genç nüfusu sayesinde İzmir’de büyümeyi tercih ettiklerini söyleyen John Mickey, buradaki yatırımları için şu değerlendirmede bulundu: “ Bütün iş gücümüzü İzmir’e göre planladık. Yaptığımız iş itibariyle yazılımcıların yanı sıra mimar, inşaat mühendisi, şehir planlamacısı gibi alanlarda da çalışan arkadaşlarımız var. Amerika’ya kıyasla kaliteyi daha uygun fiyatla sunuyoruz. Tabii, fiyatta bir Hindistan kadar ucuz değiliz. Ciddi katma değer yaratıyoruz. Bu da tercih edilmemizi sağlıyor.”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
25/03/2024 , 11:44:19
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin