CHP GAZİEMİR İLÇE BAŞKANI ÖZKAN: ESNAFIMIZ İSYANDA. ‘KURTARIN BİZİ’ DİYEREK FERYAD EDİYOR
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
EKONOMİ

CHP GAZİEMİR İLÇE BAŞKANI ÖZKAN: ESNAFIMIZ İSYANDA. ‘KURTARIN BİZİ’ DİYEREK FERYAD EDİYOR

Facebook'ta paylaş
07/10/2021 , 13:40:13

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan pazarcı esnafını dolaşarak dertlerini dinledi. Gaziemir merkez Pazaryeri’ndeki pazarcıları dolaşan CHP İlçe Başkanı Özkan “Esnaflarımız kurtarın bizi bu iktidardan feryat ediyor” dedi.

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, İlçe Örgütüyle birlikte Gaziemir Merkez Pazaryeri’nde pazarcı esnafına ziyaret etti. Pandemiden en çok etkilenen kesimlerden biri de pazarcılar esnafı olduğunu söyleyen Özkan diğer esnaf kesimleri gibi pazarcı esnafının da düştükleri zor duruma isyan edip ‘Dayanacak gücümüz kalmadı, kurtarın bizi’ dediklerinin altını çizdi.

 

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı olarak pandeminin ve AKP iktidarı yönetiminde yıllardır süren ekonomik krizin vurduğu, borçlandırdığı, işi ve emeği çalınan tüm kesimlere olan ziyaretlerine devam ettiklerini ifade eden İlçe Başkanı Özkan “İktidarın yapmadığını belediyelerimizle yapıyoruz. Vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince yerel yönetimlerimiz ile birlikte dertlerine çare oluyor, milletvekillerimiz aracılığıyla seslerini meclise taşıyoruz. Bugün emeğiyle, alın teriyle, ağır şartlar altında nafakasını çıkartan Gaziemir Pazarcı esnafımızı dinlemeye, varsa çözebileceğimiz sorunlarına çare olmaya geldik” dedi.

 

 Bir pazarcı esnafının“Biz pazarcıyız. Yıllardır bu işten ekmek yiyoruz diyorduk ama artık ekmeğe muhtaç hale gelen arkadaşlarımız var. Bize bu sıkıntıları yaşatanlar keyif içinde bizden habersiz ama sıkıntıyı yaşayanların sabredecek gücü yok. CHP olarak size güveniyoruz, kurtarın bizi artık, dayanacak gücümüz kalmadı” şeklinde sözleri üzerine konuşan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan“Esnafın sesini duyuracağız. Bu ülke de barınamayanlar, geçinemeyenlerin, insanca yaşayamayanların, kısacası adaletsizliğin, haksızlığın ve hukuksuzluğun dün olduğu gibi bugün de sesi olacağız. Sizi bu hale düşürenlerden elbette sandıkta hesabını birlikte soracağız. Ama o güne kadar da belediyelerimizle yanınızda olacağız. Ülkeyi bu hale getiren, kendileri saraylarda sefa sürenlerden kurtulmaya çok az kaldı. Milletten de, sandıktan da kaçıyorlar. Ama peşlerini bırakmayacağız. Söz veriyorum, sizi bu hale getiren AKP iktidarından kurtaracağız. CHP esnafın da, işçinin de, öğrencinin de, ev hanımının da, çiftçinin de, hakkıyla iş yapan sanayicinin de teminatıdır”dedi.

 

Esnafların vergi borçlarının ötelenmesini değil, pandemi koşulları nedeniyle silinmesini istediklerini belirten Kasım Özkan “Tam kapanma döneminde tezgahlarını açamayan esnaflar, pandemi dönemi içerisinde bankalara hücum etti ve kredilerle hayatlarını idame etmeye çalıştılar. Şimdi ise içinde bulunduğumuz ekonomik kriz ve pandeminin getirmiş olduğu tüm olumsuz etkiden hala kurtulamamış olan pazarcı esnafı kredilerin faizlerinin silinip, tıpkı yandaş şirketlere sağlanan vergisel kolaylar gibi esnafın da kredi ve borçlarını yapılandırabilecekleri bir destek paketini CHP iktidarının ilk icraat olmasını talep ettiler”dedi.

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin