7 Yaşından beri emek verdiği kulübe teknik direktör oldu
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SPOR

7 Yaşından beri emek verdiği kulübe teknik direktör oldu

Facebook'ta paylaş
03/10/2021 , 11:36:15

Gaziemir’de Yeşil Beyaz aşkı 1954 yıldan beri süre gelirken, yeni nesillerde aynı sevdayla meşin yuvarlağın peşinde koşturmaya devam ediyor.

Ulaş Şırlancı’da yeni kuşak Yeşil Beyaz aşıklarından biri! Gaziemir Spor’un yeniden yeşil sahalarda başarısı için 7 yaşından itibaren alt yapıda ter döken Ulaş Şırlancı top koşturduğu Yeşil Beyaz camiada 30’uncu yılını geride bıraktı. 30 yıllık futbol yaşamında Gaziemir Gençlik Spor Kulübü’nün başkanlığını da üstlenen Ulaş Şırlancı, Teknik Direktörü takımının başarısı için çalışıyor.

Takımını İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Süper Amatör Lig’de 2021-2022 sezonuna hazırlayan Ulaş Şırlancı duygularını şöyle paylaştı;

“Bugün, 7 yaşında altyapısına girdiğim bu kulübe hizmetimde 30. yılımı doldurmuş bulunuyorum. Ne mutlu ki bu süreçte her yaş gurubunda futbolcu olarak ve bu sürenin büyük bir bölümünde de kulübüme takım kaptanı olarak hizmet ettim. Çok genç yaşlardan itibaren yöneticilik ve sonrasında da hala devam eden başkanlık görevinde bulundum. ve bugün kulübümde teknik direktör olarak görev almanın heyecanını yaşıyorum. 1,5 yılı aşkın bir sürenin ardından, pandeminin getirdiği zor koşullar altında başlayacak olan yeni sezonun tüm futbol kulüpleri gibi bizler için de zor olacağı çok aşikar. Başta oyuncu sağlığı olmak üzere, yönetilmesi kolay olmayacak birçok faktörün yer aldığı yeni sezonun değerlendirme toplantısında, değerli yönetim kurulu üyelerimizin önerisi ve desteğiyle takımımızın teknik direktörlük görevini üstlendim. Büyük özveri gerektirdiğini düşündüğüm bu görevi gerçekleştirirken, teknik ekibimde yer almasından büyük mutluluk duyacağım isimler vardı. Benimle benzer hikayeler yaşayarak kulübümüze uzun yıllardır hizmet vermiş olan Sayın Onur Tevfik Yapıcı ve Sayın Mustafa Kılıç hocalarımız bu görevde yer alarak bize güç kattılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Teknik ekibimizde kendilerinin olması ve güçlü yönetim kurulumuz ile birlikte sezona şampiyonluk hedefiyle başlıyoruz. Umarım sezon sonunda tüm hedeflerimizi gerçekleştirerek şampiyonluk kupasını kaldırırız.”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
25/03/2024 , 11:44:19
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin