SİZ YANLIZ DEĞİLSİNİZ BİZ BURADAYIZ GRUBU 13. YILINI GERİDE BIRAKTI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

SİZ YANLIZ DEĞİLSİNİZ BİZ BURADAYIZ GRUBU 13. YILINI GERİDE BIRAKTI

Facebook'ta paylaş
19/09/2021 , 19:59:11

Gaziemir'den yola çıkarak Türkiye çapında öğrenciler başta olmak üzere dezavantajlı kesimlere yaptıkları yardımlarla dikkat çeken Siz Yalnız Değilsiniz Biz Buradayız ekibi 13. yılını geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyor.

Mine Kapı ile birlikte Türkiye'nin çeşitli illerinde dezavantajlı ailelere yardım etmek için çaba gösteren oluşuma yurt çapında da hayırseverler ayni yardımlarıyla destek veriyor.

Siz Yalnız Değilsiniz Biz Buradayız grubunun Yamaç Bahçede düzenlediği 13.Yıl Gecesi'ne; Gaziemir Kaymakamı Dr Ahmet Süheyl Üçer, Urfa Suruç İlçesi Vakıf Müdürü Mustafa Koç, Urfa Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Eşref Arıkan, Isparta Sütçüler İlçesi Milli Eğitim Müdürü Mustafa Danışman, Samsun Çarşamba İlçesi Okul Müdürü Adem Zorlu, Çanakkaleli eğitimciler Suna Davulcu ve Sema Kılıç, Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber, Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Adem Balkaya, Genel Sekreter Erkan Çoban, İzmir Balgöç Dernek Başkanı Abdurrahim Nursoy, TEMAD Gaziemir Şubesi Başkanı Osman Selçuk, CHP Gaziemir Belediye Meclisi Üyesi Leman Emin, Bağımsız Belediye Meclisi Üyesi ve Gaziemirnet haber sitesi sahibi Levent Çağlarsu, Ak Parti Gaziemir İlçe Başkan yardımcılarından Didem Baysal, CHP Gaziemir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neriman Balcı Türkeri, eski belediye meclis üyelerinden Fatma Tınaztepe, Coşkun Doğru, Gaziemir İlçe Müftüsü Zekeriya Çallı, İşadamı Nazmi Karaca, Gaziemir Yeşil Mahalle Muhtarı Gülümser Gacener Alçin ve çok sayıda davetli katıldı.

Gaziemir Kaymakamı Dr.Ahmet Süheyl Üçer ve davetliler yaptıkları konuşmalarda Siz Yalnız Değilsiniz Biz Buradayız Grubu’nun dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediklerini ifade ederek grup üyelerine teşekkür ettiler. Grup adına konuşan Mine Kapı’da yaptığı konuşmada gerçekleştirdikleri faaliyetlerde en büyük desteği bölgelerinin mülki ve idari amirlerinden aldıklarını belirtti. Kapı “Siz Yalnız Değilsiniz Biz Buradayız Grubuna destek veren tüm kesimlere çok teşekkür ediyorum”dedi.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin