İYİ PARTİ GAZİEMİR, STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

İYİ PARTİ GAZİEMİR, STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ

Facebook'ta paylaş
06/09/2021 , 23:10:48

İyi Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

İlçe Başkanı Sedat Dağ’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya sivil toplum kuruluşları büyük ilgi gösterdi.

İyi Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ve İyi Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın da katıldığı toplantıda Gaziemir’in sorunları tartışıldı. Sivil Toplumun beklentileri dile getirildi.

Toplantıda konuşan İyi Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu “Biz bugün buraya sizlere hitap etmeye değil, sizleri dinlemeye geldik. Sizin dile getireceğiniz sorunları düzenleyeceğimiz basın toplantılarında dile getireceğiz. Çözümü için çaba harcayacağız” dedi.

Toplantıda söz alan Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber katılımcılık ilkesine vurgu yaparak “Katılımcılık demek bir arada ortak düşünce ve projeler üretmek demek. Gaziemir Kent Konseyi Başkanı olarak bana projeleriniz nedir diye soranlara En Büyük Projem Katılımcılık diye cevap veriyorum. Katılımcılığın olmadığı yerde sorunlara kalıcı çözümler bulmakta mümkün değildir. İyi Parti’den katılımcılık ilkesine destek vermesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Söz alan Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari’de yaptığı konuşmada dernekleriyle ilgili bilgi verdi. Başkan Süvari “İyi Parti Genel Başkanı sayın Meral Akşener’i sizin aracılılığınız ile Gaziemir’e, derneğimize davet etmek istiyorum. İzmir ziyareti sırasında kendisini burada konuk etmekten büyük mutluluk duyarız” dedi.

Söz alan TEMAD Gaziemir Şubesi Başkanı Osman Selçuk konuşmasında artan trafik sorununa dikkat çekti. Selçuk “Özellikle Sarnıç’a giriş ve çıkışlarda sabah ve akşam saatlerinde büyük bir trafik sıkışıklığı meydana geliyor. Buraya bir köprü daha yapılacağı söylense de henüz bir çalışma da yapılmış değil” şeklinde konuştu.   

Söz alan Gaziemirliler Derneği Başkanı Selahattin Daver, kar amacı güden yerler olmadığı halde dernek binalarından kira stopajı alındığını ifade etti. Daver “Dernekler kendi güçleriyle ayakta duran tüzel kişiliklerdir. Dernek binalarından kira stopajı alınmaması gerekir” şeklinde konuştu.

Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen’de işyerlerine uygulanan su fatura tarifelerinden yakındı. Beyen “Su faturalarımız çok yüksek geliyor. 10 metreküp suya konutlara göre 40 kat fazla para ödemek zorunda bırakılıyoruz. Katı atık bedellerine çözüm bulunması gerekir”dedi.

Söz alan Gazi Mahallesi Muhtarı Sultan Güllü’de Telekom kazılarından ve bozuk yollardan şikayet etti. Muhtar Güllü “Mahallemizde Türk Telekom’un yaptığı kazılardan şikayetçiyim. Kazıyorlar ve öyle bırakıyorlar. Biz sorunu iletecek bir muhatap dahi bulamıyoruz. Daha önce TEDAŞ’ta öyleydi. Ancak artık sorunları iletecek bir muhatabımız var. Gazi Mahallesi’nin ara sokakları ve kaldırımları elden geçirilmesi gerekiyor. İlçe belediyesine, Büyükşehir’e iletilse bile buna halen çözüm bulunabilmiş değil” dedi.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin