Dilay ile Adil’e İzmir Arena'da ihtişamlı nikah!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

Dilay ile Adil’e İzmir Arena'da ihtişamlı nikah!

Facebook'ta paylaş
05/09/2021 , 20:00:59

Bayındırlı, İbrahim, Nuray Fidanoğlu Ailesi’nin kızı Dilay; Gaziemir’in önceki dönem belediye başkanlarından Adnan Yüksel, Çiğdem Yüksel’in oğlu Adil ile dünya evine girdi.

 

İzmir’in gözde sosyal mekanlarından İzmir Arena’da yapılan nikah törenine İzmir ve Gaziemir siyasetinin önemli isimleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de büyük ilgi gösterdi.

 

Dilay, Adil’in nikah şahidi olmak için Ankara’dan gelen Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan ayağının tozu ile İzmir Arena’da yerini aldı. Ak Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ve Necip Nasır, İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli düğüne parti kademesinden katılan üst düzey isimlerdi.

 

Bayındırlı gelinin nikahını Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen kıyarken, Gaziemir Belediye başkanı Halil Arda ise damadın nikah şahitleri arasında yer aldı.

 

Adil Yüksel ile birlikte siyaset yaptıklarının altını çizen Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli konuşmasında sık sık espriler yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni evlenen çiftler için öğütlerini hatırlatmayı da ihmal etmeyen Sürekli “Evde her zaman son sözü sen söyle. Bu son söz de ‘peki karıcığım’ olsun” dedi. Evlilik Cüzdanı’nı Geline verdi.

 

Aralarında, Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Serdar Muçay, MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç, Ak Parti, CHP, MHP Belediye Meclisi Üyeleri, Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber, Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Adem Balkaya nikaha katılan tüm davetliler genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin