GAZİEMİRLİ KADINLAR, KENT KONSEYİNDE DE BİR ARADA
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

GAZİEMİRLİ KADINLAR, KENT KONSEYİNDE DE BİR ARADA

Facebook'ta paylaş
04/09/2021 , 23:26:38

Konsey tarihinde ilk kez bir kadının, başkanlığını üstlendiği Gaziemir Kent Konseyi, yeni dönemde ‘Katılımcılık’ ilkesini öne çıkaracağını gösterdi.

 

Her açıklamasında katılımcı bir anlayışı egemen kılacaklarını ifade eden Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber “Hiç kimseyi ve hiçbir kesimi dışlanmayacağız. Tam aksine herkesi içimize alacağız” dedi.

 

Gaziemir Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin oluşumuna çok önem verdiklerinin altını çizen Başkan Berber, başta sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri olmak üzere, ilçedeki siyasi partilerin kadın temsilcilerinin yanı sıra mahallerden de temsilci kadınların da Kadın Meclisi’nde yer alacaklarını ifade etti. Berber “Gaziemir’in 16 mahallesinde de, o bölgeyi temsil eden bir temsilci Kadın Meclisi’nde yer alacak. Ayrıca Gaziemir’e hizmet edecek kariyer sahibi, gönüllü çalışacak kadınlarda meclisimizde yer alacaklar” dedi.

 

Kadın Meclisi’nin oluşum sürecinde ilk toplantısını sosyal medya üzerinden bir araya gelmiş kadınlarla kahvaltıda bir araya gelen Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber’e dernekler ve siyasi partilerden de destek geldi.

 

Ak Parti İzmir Yönetim Kurulu Üyesi ve  İl Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Binnur Sarıata, CHP Gaziemir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neriman Balcı Türkeri ve İyi Parti Gaziemir İlçe Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Vicdan Okumuş Gaziemir Kent Konseyi Başkanı’na destek verdi.

 

Gaziemir Kent Konseyi’nin katılımcılık ilkesini hayata geçirme projesini desteklediklerini ifade eden siyasi parti temsilcileri “Gaziemir’e yapılacak her hizmet ve proje için birlikte hareket etmeye biz de varız” mesajı verdiler.       

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin