GAZİEMİR KENT KONSEYİ’NE İLK VEKİL ZİYARETİ AK PARTİLİ KAYA’DAN
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

GAZİEMİR KENT KONSEYİ’NE İLK VEKİL ZİYARETİ AK PARTİLİ KAYA’DAN

Facebook'ta paylaş
19/08/2021 , 23:31:24

Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber’i ve Yürütme Kurulu’nu ziyaret etti.

Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 5 Ağustos’taki genel kurulda rakibine karşı ezici üstünlük sağlayan Günnur Berber’i Gaziemir Kent Konseyi başkanı seçilmesinden dolayı kutladı. Kaya “İlk kez Kent Konseyi’ni ziyaret ediyorum. Kent konseyleri, bulunduğu yöreye çok büyük katkısı olan sivil toplumun ve yerel yönetimlerin üst çatısı niteliğinde bir kurumdur. Türkiye’nin birçok büyükşehrinde başarılı kent konseyleri görev yaparken, ne yazık ki bunun örneğini pek göremiyoruz. Bunun nedeni oluşumundaki katılım eksikliğinden kaynaklandığını biliyoruz” dedi.

Günnur Berber’in mücadelesi ve elde ettiği başarının ilçedeki sivil toplumun gücünü de ortaya koyduğunu söyleyen  Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya “Bir milletvekili olarak ve Ak parti olarak başarınızı tebrik ediyorum. Gaziemir için yapacağınız her türlü çalışmanızda yanınızda olacağız. Gaziemir Kent Konseyi olarak sizler ilçenizle ilgili bazen belediyenin, bazen bizlerin yanlışlarını gündeme getireceksiniz. Bu konuda kamuoyu oluşturacaksınız. Ortaya çıkaracağınız projelerinizi belediye ile yapılacaksa belediye ile, genel yönetim ile yapılacaksa bizlerle gerçekleştirme mücadelesi vereceksiniz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber “Gaziemir’deki sivil toplum gücünü gösterdi. Konsey olarak katılımcılık ilkesiyle hareket edeceğiz. Bu konuda bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Hep birlikte Gaziemir’e hizmet edeceğiz” dedi.

Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın Gaziemir Kent Konseyi ziyaretine Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Serdar Muçay, ilçe başkan yardımcıları ve kalabalık partili heyette eşlik etti.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin