Pomaklar’dan Günnur Berber’e üst düzey ziyaret
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Pomaklar’dan Günnur Berber’e üst düzey ziyaret

Facebook'ta paylaş
17/08/2021 , 13:37:47

Günnur Berber’in Kent Konseyi Başkan Adayı gösterilmesinde öncülük eden derneklerden Ege Pomakları Kültür ve Dayanışma Derneği ve Pomak Dernekleri Federasyonu’ndan Gaziemir Kent Konseyi’ne anlamlı ziyaret.

Pomak Dernekleri Federasyonu (PODEF) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Yüce, Ege Pomakları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Gürbüz Öngören ve dernek üyelerinden Lütfü Şipkan, Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Günnur Berber’in Gaziemir Kent Konseyi Başkanı olarak önemli çalışmalara imza atacağının altını çizen Ege Pomakları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Gürbüz Öngören “Genç ve kadın bir arkadaşımızı Gaziemir Kent Konseyi Başkan Adayı olması için mücadele ettik. İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği, Seydiköylüler Derneği birlikte bir bütün olarak hareket ettik. Şimdi Gaziemir Kent Konseyi çatısı altında ilçemizdeki tüm derneklerimizle dayanışma içerisinde hep birlikte Gaziemir için çalışacağız” dedi.

Pomak Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Yüce’de Günnur Berber’i tebrik etti. Yüce “Günnur başkanımıza ve onunla birlikte yeni dönemde görev yapacak Yürütme Kurulu üyelerimize bu zorlu görevde başarılar diliyorum. PODEF olarak Gaziemir Kent Konseyi ile birlikte işbirliği içerisinde olacağız” dedi.

Verdikleri destek ve ziyaretten dolayı teşekkürlerini ifade eden Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber “Gaziemir’de, ataları Balkanlar’dan gelen Pomaklar, Muhacirler ve Türkiye’nin her bölgesinden gelen yurttaşlar olarak hep birlikte yaşıyoruz. Yöresel kültürlerimiz hepimizin ortak değeri. Bu noktada sivil toplum kuruluşları olarak daha güzel Gaziemir ve mutlu bir gelecek için hep birlikte çalışcağız”dedi.

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
21/04/2024 , 15:48:12
YAŞAM / MAGAZİN
21/04/2024 , 15:40:21
YAŞAM / MAGAZİN
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin