Tibet Şef’in İstanbul Masalı, İzmir’de evlilikle vuslata erdi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

Tibet Şef’in İstanbul Masalı, İzmir’de evlilikle vuslata erdi

Facebook'ta paylaş
12/08/2021 , 12:07:26

Biri İzmir’den İstanbul’a gelerek aşçılık mesleğini sürdüren bir genç adam, diğeri İstanbul’da yaşayan ve özel bir eğitim kurumunun idari bölümünde çalışan genç bir kız. Özel bir hastanede raporları alırken yaşanan karışıklığın o an iki gencin evliliğe giden yolda tanışacaklarına o an kimse bilemezdi.

İlk görüşte Fatma Zahiroğlu’na aşık olan, Tibet Dağlı “İşte aradığım, evleneceğim bu kız” dediğinde elbette genç kızın bundan haberi yoktu. Aşk böyle bir şey iki şehrin ayrı noktalarında büyüyen iki genç İstanbul’da yaşamlarını birleştirmeye karar verdi.

İstanbul’da yaşayan Boşnak kökenli Zahiroğlu ailesinin biricik kızı Fatma, CHP Gaziemir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neriman Balcı Türkeri ve Gaziemir Kent Konseyi Esnaf Meclisi Başkanı Yasin Balcı’nın yeğeni Tibet Dağlı ile yaşamını Gaziemir’de birleştirdi.

Bizm Bahçe’de gerçekleşen düğüne CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Günnur Berber, CHP Gaziemir Belediye Meclis Grup Başkanvekili Ünal Işık, MHP Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Aydın Kemahlı, Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari, İzmir Gaziemir Volgagrad Aileleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı, Gaziemir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Aydın Tülü ve çok sayıda davetli katıldı.

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan genç çifte Türk Bayrağı ve Atatürk Portresi hediye ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.  

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin