Kerem Ali Sürekli “Farkımız 20 yıldır sokakta olmak”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Kerem Ali Sürekli “Farkımız 20 yıldır sokakta olmak”

Facebook'ta paylaş
12/08/2021 , 11:58:20

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, ilçe başkanları toplantısını yoğun bir gündemle gerçekleştirdi. 30 ilçe başkanı ile yaptığı toplantıda önemli mesajlar veren İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; yeni üyeliklerden orman yangınlarına kadar pek çok konuyu masaya yatırarak teşkilattan motivasyonunu daha da yükseltmesini istedi. AK Parti’nin 20. yılını geride bırakmaya hazırlandığını belirten Başkan Sürekli; “İlk andan itibaren sokakta olan, siyaseti de hizmeti de milletle birlikte üreten bir partinin fertleriyiz. Kırk yılda bir saha çıkanlardan en büyük farkımız bu. Biz 20 yıldır sahadayız. İzmir’in her yerindeki sorun beni, ilçelerinizdeki her sorun sizi ilgilendiriyor. Çözüm odaklı çalışmaya devam.” diye konuştu.

Başkan Sürekli ayrıca; 2023 seçimlerine 2 yıldan az bir zaman kaldığını hatırlatarak; CHP’li yerel yönetimin trafik, su, alt yapı gibi büyüyen sorunlar yumağı yarattığına dikkat çekti. Önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Sürekli; Gördes’ten sonra Rahmanlar Barajı’nın da bu ay devreye gireceğini söyledi. 

AK Parti İzmir örnek oluyor…

Başkan Sürekli; AK Parti İzmir Teşkilatının “Gönül Seferberliği”, “Eş Zamanlı Ziyaretler” ve “Karınca Modeli” çalışmaları ile örnek olduğunu vurgulayarak, ilçe başkanlarına teşekkür etti. Sürekli sözlerini şöyle sürdürdü; “Yeni üye hedeflerini aşan, rekora koşan ilçe teşkilatlarımız var. İki ayda 35 bin, bir yılda 100 bine yakın hemşerimiz aramıza katıldı. Motivasyonumuzu daha da artıracağız. Halkımız, yaptıklarımızı görüyor. Yaşanan her küresel krizde; kim ne derse desin, halkımız bizi çözüm odağı olarak görüyor. Bu güveni boşa çıkarmayacağız. Tartışmasız gücü ve kararlılığıyla her şartta hedefe yürüyen bir dünya liderine sahibiz. Ona layık, ülkemize ve şehrimize layık dava insanları olarak, gecemizi gündüzümüze katarak, yolumuza devam edeceğiz. Kuruluş yıldönümümüzde, Cumhurbaşkanımızın video konferans katılımıyla, 81 ilde, eş zamanlı danışma meclisi toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Bu da yeni bir milat olacak.”

Etkin ve yerinde muhalefete devam

İlçe Başkanlarına, “İzmir’in her noktasındaki sorun beni, ilçelerinizdeki de sizi ilgilendiriyor. Çözüm odaklı çalışacağız.” mesajı veren İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Ana muhalefet erken seçim hayalinden uyandı. Sandığa gitmeye 2 yıldan az bir zaman kaldı. Milletimize dokunmaya, üretmeye yerelde de etkin ve yerinde bir muhalefet yapmaya devam edeceğiz. Karşımızdakinin kötü üslubuna teslim olmadan, siyasi ahlakımızı ve dilimizi koruyarak vatandaşımızın yerel hizmet hakkını savunacağız. Hükümetimizin yatırımlarını anlatacağız. Su, trafik, alt yapı gibi en temel sorunların çözümünde kötü bir sınav veren CHP’li yerel idare, çıkmaza sürüklendikçe okunu bize çeviriyor. Biz işimize bakacağız. Dereler kan ağlıyor, ıslah yöntemleri dahi yanlış. İzmir’de koku dinmiyor. İzmir’in su sorunu için Gördes Barajı’nı devreye soktuk. Sıra Rahmanlar Barajı’nda. İnşallah kısa süre sonra, Rahmanlar Barajı da bölgeye su veremeye başlayacak.” diye konuştu.

Orman yangınlarında kenetlendik…

AK Parti İzmir teşkilatlarının yaşanan yangın felaketlerinde seferber olduğunu söyleyen Başkan Sürekli, konuya ilişkin şunları söyledi, “İzmir Milletvekillerimiz, orman yangınlarını söndürme, bölge halkına yardım konusunda önemli roller oynadılar. İl Yönetimi, Ana kademe, kadın ve gençlik kolları olarak yangın mağduru olan bölgelere gittik. Gerçekten acı bir tablo, çok üzücü. Ancak, şükür ki sona gelindi. Şimdi hep birlikte yaralarımızı sarıyoruz. Bu konudaki destek ve çalışmalarımız devam ediyor. İlçe Başkanlıklarımızın katkısı büyük. Yardımlarımız sürüyor. Hepinize teşekkür etmek istiyorum. İstisnasız ve cansiperane bir dayanışma, yardımlaşma örneği sergilediniz.”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin