GÜNNUR BERBER “GAZİEMİR KENT KONSEYİ’NDE KATILIMCI ANLAYIŞI EGEMEN KILACAĞIZ”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

GÜNNUR BERBER “GAZİEMİR KENT KONSEYİ’NDE KATILIMCI ANLAYIŞI EGEMEN KILACAĞIZ”

Facebook'ta paylaş
16/07/2021 , 01:15:51

5 Ağustos’ta yapılacak ve kuruluş tarihinde ilk kez birden fazla adayın yarışacağı Gaziemir Kent Konseyi seçimlerinde başkan adayları çalışmalarına hız verdi.

Gaziemir Kent Konseyi’nde ilk kez iki adaylı bir seçimin yanı sıra yine ilk kez bir kadın aday da Gaziemir Kent Konseyi Başkanı olmak için mücadele verecek.

Seydiköylüler Derneği tarafından kurulan Seydiköy Tiyatro Grubu’nda da sahne alan, İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği Kadın Kolu Başkanı Günnur Berber, Muhacirler Derneği ve Ege Pomakları Kültür ve Dayanışma Derneği başta olmak üzere birçok dernek tarafından adaylığı destekleniyor.

KIZILAY ŞUBE BAŞKANI DİNÇEL: GÜNNUR BERBER’İN BAŞARILI OLACAĞINA İNANCIMIZ TAM

Son olarak Türk Kızılay Derneği Gaziemir Şubesi’de Günnur Berber’i Gaziemir Kent Konseyi Başkanlığı’nda destekleme kararı aldı. Yerel Haberci’ye açıklamada bulunan Türk Kızılay Gaziemir Şube Başkanı Davut Dinçel “Günnur Berber genç ve başarılı bir isim. Gaziemir Kent Konseyi’ne de ayrı bir dinamizm getireceğine bizim de inancımız tam. Kanun ve yönetmeliklerde gösterilen görevleri yerine getirerek Gaziemir Kent Konseyi’nin hak ettiği yere taşıma yolunda Günnur Berber’i destekliyoruz” dedi.

BERBER “DUYULAN GÜVENE VE DESTEĞE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ege Pomakları Kültür ve Dayanışma Derneği ve İzmir Mübadele Muhacirleri Derneği’nin önerdiği isim olarak öne çıkan Günnur Berber’de adaylık çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kendisini öneren derneklere teşekkür eden Günnur Berber “Sivil toplum kuruluşlarında olsun, sosyal medya üzerinden oluşturduğumuz topluluklarda olsun samimi olarak emek verdim. Verilen görevleri yerine getirmeye çalıştım. Bugüne kadar beni destekleyen hiç kimseyi mahcup etmedim. Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari bey kurdukları tiyatro topluluğunda bana sahnede bir rol vermek istediklerinde de çok mutlu olmuş ve büyüklerimin de bu rolün üstesinden gelmeyi başarmıştım. Daha sonraki dönemde İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği Başkanı değerli büyüğüm Hilmi Öztop bey derneğin kadın kollarını oluşturmak istediklerini ve görev alıp almayacağını sorduğunda da seve seve bu görevi kabul ettim. Pandemiye rağmen burada çok güzel yardımlaşma örneklerini sergiledik. Bir Muhacir kızı olamama karşın, Pomak kızı olarak tiyatroda oynadım. Her zaman çok değer verdiğim Ege Pomakları Kültür ve Dayanışma Derneği ile sevgili büyüğüm dernek başkanı Gürbüz Öngören bey ile bir çok hayır işinde birlikte hareket ettik. Gerek İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri, gerek Ege Pomakları Kültür ve Dayanışma Derneği gerekse Türk Kızılay Derneği Gaziemir Şubesi ile birlikte birlik ve dayanışma içerisinde toplumdaki dezavantajlı kişilere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık” dedi.

GÜNNUR BERBER’DEN KAYMAKAM, BELEDİYEYE VE SİYASİ PARTİLERE NEZAKET ZİYARETLERİ

Gaziemir’deki tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler başta olmak üzere Gaziemir Kaymakamlığı ve Gaziemir Belediyesi ile işbirliği içersinde projeler üretmek için yola çıktığını söyleyen Gaziemir kent Konseyi Başkanı Günnur Berber “Bunu sağlamak içindir ki, Gaziemir Kent Konseyi başkanı olarak ve Gaziemir Kent Konseyi’nin yeni oluşacak Yürütme Kurulu ve hemen ardından yenilenecek Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi’nde alt çalışma komitelerinde Katılımcı bir anlayışı egemen kılacağız. Bu cesur adımları hep birlikte atacağız ve hep birlikte başaracağız” dedi.

 

Seçim çalışmalarını Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süyel Üçer, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı makamlarında ziyaret ederek başlayan Günnur Berber, nezaket ziyaretlerini siyasi partiler, muhtarlar ve derneklerle sürdürüyor.

Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer’i; beraberindeki Ege Pomakları Derneği Başkanı Gürbüz Öngören, İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yurdakul Oksoy, Türk Kızılay Gaziemir Şube Başkanı Davut Dinçel, Gaziemir Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Sertaç Üngör ile birlikte ziyaret eden Gaziemir Kent Konseyi Başkan Adayı Günnur Berber süreç hakkında görüşlerini paylaştı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı beraberindeki Ege Pomakları Derneği Başkanı Gürbüz Öngören, İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği Başkanı Hilmi Öztop ile birlikte ziyaret eden Gaziemir Kent Konseyi Başkan Adayı Günnur Berber süreç hakkında görüşlerini paylaştı.

Günnur Berber nezaket ziyaretleri kapsamında Gaziemir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Selim Sadık’ı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gaziemir Şubesi Müdürü Mehmet Uzun’u, Gaziemir İlçe Mal Müdürü Yasemin Gür ve Gaziemir İlçe Nüfus Müdürü Gökkaya’yı da makamlarında ziyaret etti, Gaziemir Kent Konseyi genel kurulu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Günnur Berber, ilçedeki siyasi partilerin ilçe başkanlarına da nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Berber, yoğun programlar nedeniyle her hangi bir sıraya koymaksızın belirledikleri elverişli zamanda siyasi partilerin ilçe başkanlarını ziyaret etti.

Gaziemir Kent Konseyi Başkan Adayı Günnur Berber Yeniden Refah Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Yener Baysal’a,  CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan’a, MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köskal Koç’u makamlarında ziyaret ederek 5 Ağustos’taki genel kurul ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Berber’e ziyaretleri sırasında Ege Pomakları Derneği Başkanı Gürbüz Öngören, İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yurdakul Oksoy’da eşlik etti.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
21/04/2024 , 15:48:12
YAŞAM / MAGAZİN
21/04/2024 , 15:40:21
YAŞAM / MAGAZİN
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin