Gaziemir Cumhuriyet Semt Evleri’nde yaz kursları başlıyor
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Gaziemir Cumhuriyet Semt Evleri’nde yaz kursları başlıyor

Facebook'ta paylaş
05/07/2021 , 23:15:59

Gaziemir Belediyesi’nin kadınların ekonomik ve sosyal hayatta daha aktif yer almaları için hizmet verdiği Cumhuriyet Semt Evleri’nde, kurs kayıtları başladı. 30 Haziran’da başlayan kurs kayıtları 7 Temmuz’da son bulacak. Yaz sonuna kadar devam edecek kurslarda kadınlar, ürettikleriyle aile ekonomilerine katkı koyarken, sosyalleşmenin mutluluğunu yaşayacaklar. Cumhuriyet Semt Evleri’nde bu yaz kaatı’ sanatı, mum, sabun, takı, örgü, sepet örgücülüğü ve karma alanlarında kurslar verilecek. Kurslara katılmak isteyenler kimlik fotokopileri ile birlikte mahallelerinde bulunan semt evini ziyaret ederek kayıt yaptırabilecek. 
Kurslarda; sosyal mesafe, maske kullanımı ve temizlik kuralları başta olmak üzere pandemi kurallarına uyulacak. Salgın nedeniyle sınıf mevcudunun sınırlı tutulacağı kurslarda, kursiyerlere HES kodu sorgulaması yapılacak. Semt Evleri düzenli olarak dezenfekte edilecek. Derslerden sonra derslikler havalandırılacak.

Kadınları kurslara katılmaya davet eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Kadınlar hayata katılıp, gülümsediği müddetçe Gaziemir’de o kadar mutlu olacaktır. Biz biliyoruz ki; bir kentte kadınlar ne kadar mutlu olurlarsa yetiştirecekleri nesiller de o kadar mutlu olur ve geleceğe umutla bakar. Bu kapsamda güzel ilçemizdeki kadınların mutlu ve güçlü olmaları için göreve geldiğimiz ilk günden itibaren canla başla çalışıyoruz” dedi.

Hangi mahallede hangi kurs var?
Gazi Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi’nde kaatı’ sanatı, mum, sabun, takı ve örgü; Aktepe Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi’nde karma;  Dokuz Eylül Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi’nde kaatı sanatı ve sepet örgücülüğü; Yeşil Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi’nde takı, sepet örgücülüğü, örgü, kaatı’ sanatı; Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi’nde takı, örgü; Beyazevler Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi’nde karma; Zafer Mahallesi Cumhuriyet Semt Evi’nde kaatı sanatı ve sepet örgücülüğü kursları düzenlenecek. Kurslar ile ilgili detaylı bilgiye 0 (232) 999 0 251 - 1201 dahili numaralı hattan ulaşılabilecek.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin