SEYDİKÖYLÜLER DERNEĞİ’NDEN ZİYARET TURU
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

SEYDİKÖYLÜLER DERNEĞİ’NDEN ZİYARET TURU

Facebook'ta paylaş
23/06/2021 , 22:59:15

Seydiköylüler Derneği’nin yeni yönetimi Hakan Süvari’nin başkanlığında ilçede bir dizi nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Son genel kurulunda tüzük değişikliğine giderek yönetim kurulunu 9 kişiden 19 kişiye çıkaran ilçenin ilk cemiyeti Seydiköylüler Derneği görev dağılımının ardından yoğun bir ziyaret trafiğine girişti.

İl ziyaretini Gaziemir Abdullah Arda Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na gerçekleştiren Seydiköylüler anıta saygı çelengi bıraktı. Ata’nın manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra ilk resmi ziyaretini ise ilçenin Mülki Amiri’ne yaptı. Gaziemir İlçe Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer’i makamında ziyaret eden Seydiköylüler Derneği Yönetimi yeni dönem ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Seydiköylüler Derneğimizin bugüne kadar yaptıkları başarılı çalışmaları takdirle izliyoruz. Adının Gaziemir’in ilk yerleşim adı olan Seydiköylüler’den alan derneğimiz ilçemize çok önemli kültürel değerlerine sahip çıkıyor. Yeni dönemde de başarılı işlere imza atacağından eminim” dedi.

Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari’de Kaymakam Üçer’in derneklerine gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür ederek “Sizin samimi desteğini almak bizlere güç katıyor. Biz de dernek olarak önümüzdeki dönemde de bu güvene layık olmaya devam edeceğiz” dedi.

Seydiköylüler Derneği yeni yönetimi ikinci ziyaretini ise dernek çalışmalarında önemli bir yere sahip Türk Halk Müziği Korosu’nun kurucusu ve şefi Nusret Taşçı’yı işyerinde ziyaret etti. Bir süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Nusret Taşçı’ya ve eşi Nurşen Taşçı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunan dernek yönetimi usta hocayı hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını dile getirdiler. Dernek Başkanı Hakan Süvari “Nusret Taşçı hocamız bizimde Gaziemir’inde her şeyi! Onun Gaziemir’imize, Seydiköyümüze yaptıkları unutmak mümkün değil. Nusret Hocamız bu kente biri diğerinden özel iki eser bıraktı. Ayrıca Gaziemir Spor’umuza da besteler yaptı. Derneğimize Türk Halk Müziği Korosu kurdu, bizlere eğitim verdi sahneye çıkarttı türkü söyletti. Kendisini ve ailesini çok seviyoruz” dedi. Nusret Taşçı ve eşi Nurşen Taşçı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken ziyaret sırasında da duygulu anlar yaşadı.

Seydiköylüler Derneği siyasi partilerin ilçe başkanlıklarına da nezaket ziyaretinde bulundu. Program gereği ilk önce İyi Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sedat Dağ’ı ziyaret eden Seydköylüler Derneği bir sonraki ziyaretlerini ise Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Serdar Muçay’a yaptılar. Seydiköylüler Derneği yönetimi ilk günkü ziyaret programını CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan’ı ziyaret ederek noktaladılar.

Seydiköylüler Derneği ikinci günkü ziyaret programını ise Gaziemir Belediyesi ile başlatacaklar. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı makamında ziyaret edecek olan Seydiköylüler daha sonra MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç’a nezaket ziyaretinde bulanacaklar. Seydiköylüler Derneği aynı gün Ege Pomakları Derneği, İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği’ne de nezaket ziyaretinde bulanacaklar.    

    

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin