İyi Partili Kadınlar Gaziemir'de buluştular
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

İyi Partili Kadınlar Gaziemir'de buluştular

Facebook'ta paylaş
17/06/2021 , 23:28:06

İyi Parti İl ve İlçe Kadın Kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri Gaziemir İlçe Kadın Kolları ev sahipliğinde kahvaltılıda bir araya geldi. İyi Parti İzmir İl Başkanı, Hüsmen Kırkpınar,İl Kadın Kolları Başkanı Serap Özöktem, İl Seçim İşleri Başkanı Ülkü Doğan, Gaziemir İlçe Başkanı Sedat Dağ ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Calpbinici"nin de katıldığı toplantı Sarnıç Piknik Alanı’nda bulunan SILVATOWN RESTAURANT’ta gerçekleşti.

İzmir İl Başkanı Kadın Kolları Danışma Toplantısı’nda yaptığı konuşmada partilerinin kuruluş sürecinde yaşadığı ve üstesinden geldiği sorunları anlattı, gelinen noktada ise Türkiye’nin üzerine güneç gibi doğduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’nin Türkiye’ye büyük zarar verdiğinin altını çizen Kırkpınar “Millet İttifakı olarak Türkiye’yi Tek Adam rejiminden kurtararak, Yasama, Yürütme ve Yargı’nın egemen olacağı Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’le yöneteceğiz” dedi.

Ülkenin bir an önce erken seçime gitmesi gerektiğini ifade eden İyi Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Millet İttifakı’nın erken seçimde, tek bir aday etrafında birleşmesi ve bu adayın da Meral Akşener olması gerektiğini söyledi. Kırkpınar “Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı’nda bir yıl için Türkiye yeniden Güçlendirilmiş Parlamenter Sitem’le yönetilmeye başlanacak”dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Serap Özöktem, İl Seçim İşleri Başkanı Ülkü Doğan, Gaziemir İlçe Başkanı Sedat Dağ ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Calpbinici’de yaptıkları konuşmalarda olabilecek en erken seçime her an hazır olduklarını ifade ederek İyi Parti Genel Merkezi’nin yapacağı programa göre eş güdümlü hareket edeceklerini ifade ettiler.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin