Yeni Normalleşme sonrası ilk kahvaltı Seydiköylü Kadınlardan
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

Yeni Normalleşme sonrası ilk kahvaltı Seydiköylü Kadınlardan

Facebook'ta paylaş
08/06/2021 , 21:52:57

1,5 yıldır süren pandemi sosyal yaşamı da olumsuz etkilerken yeni normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte sivil toplumda biraz olsun hareketlendi. Gaziemirli kadınlar sosyal medya üzerinden kontrollü de göz ardı etmeksizin kahvaltıda bir araya geldi.

Yerel Haberci köşe yazarlarından Günnur Berber’in sosyal medyada oluşturduğu Seydiköylü Kadınlar Topluluğu’da güzel günleri değerlendirerek açık havada kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Aynı zamanda İzmir Seydiköy Mübadil Muhacirleri Derneği Kadın Kolu Başkanı olarak görev yapan Günnur Berber’i, Dernek Başkanı Hilmi Öztop ve eşi Nurten Öztop yalnız bırakmadı. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve genç başkan yardımcısı İzel Zenginobuz Derinsu’da organizasyonun gerçekleştiği Köylüm Restaurant’a uğrayarak Seydiköylü Kadınlar’a merhaba dedi, sohbet etti.

İzmir Seydiköy Mübadil Muhacirleri Derneği Başkanı Hilmi Öztop Seydiköylü Kadınlar Topluluğu’na jestte bulunarak kahvaltının sponsorluğunu üstlendi.

Sosyal Medya Topluluğu’nu oluşturan Günnur Berber’de yaptığı kısa konuşmada pandemi nedeniyle uzun bir ara insanların bir araya gelemediğini amaçların iyice bunalan insanların açık havada sosyal mesafe kurallarına uyarak bir arada vakit geçirmek istediklerini söyledi. Günnur Berber “Evet bu topluluğa Seydiköylü Kadınlar adın verdik. Ancak tüm Gaziemirli Kadınlarla hep birlikte bir şeyleri gerçekleştirebiliriz. İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği olarak ta birlik ve dayanışma içerisinde ilçemizde faaliyet gösteren derneklerimizle ortak etkinlikler düzenlemeyi de amaçlıyoruz” dedi.  

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin