SEYDİKÖYLÜ MUHACİRLERDEN, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÖRNEK RAMAZAN DESTEĞİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

SEYDİKÖYLÜ MUHACİRLERDEN, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÖRNEK RAMAZAN DESTEĞİ

Facebook'ta paylaş
13/04/2021 , 11:23:12

Gaziemir’in yöresel derneklerinden İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği Ramazan Ayı münasebetiyle örnek bir dayanışmaya imza attı.

Gaziemir Belediyesi tarafından ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin gıda başta olmak üzere gereksinimlerini karşılamak üzere açılan Sosyal Market’e bir aynı destekte İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği’nden geldi.

Sosyal Market üzerinden ihtiyaçlarını karşılayan ailelerin mutfaklarına artık zeytinyağı da girecek. Seydiköylü Muhacirler Ramazan Dayanışması çerçevesinde ihtiyaç sahipleri için 200 kg zeytinyağı bağışında bulundu. Dernek zeytinyağı bağışının yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelerine ulaşması amacıyla zeytinyağından üretilmiş sabun ve temizlik malzemesi yardımında da bulundu.

Dernek olarak kültürel ve sosyal faaliyetlere önem verdiklerini söyleyen İzmir Seydiköy Mübadele Muhacirleri Derneği Başkanı Hilmi Öztop “Ramazan ayı inancımıza göre ibadetlerimizin ve dayanışmamızın en yoğun olduğu bir ay. Bizde böylesine önemli bir ayda ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelere hizmet eden, Gaziemir Belediyesi tarafından işletilen Sosyal Market’in raflarına yeni ürünler koyduk. Sosyal Market uygulaması gerçekten de yerinde bir uygulama. İhtiyaç sahibi vatandaşları hi rencide edilmeden ihtiyacını buradan gelip alıyor. Hayırsever herkesi, sivil toplum kuruluşlarımızı Sosyal Market raflarına destek vermeye çağırıyorum. Bu vesile ile de başta Gaziemirliler olmak üzere herkesin ve İlam Alemi’nin Ramazan ayının mübarek olmasını diliyorum”dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
21/04/2024 , 15:48:12
YAŞAM / MAGAZİN
21/04/2024 , 15:40:21
YAŞAM / MAGAZİN
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin