ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ İZMİR ŞUBE GENEL KURULUNU YAPTI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ İZMİR ŞUBE GENEL KURULUNU YAPTI

Facebook'ta paylaş
01/04/2021 , 11:37:09

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Şubesi’nin 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2021 Cumartesi günü İzmir Barosu’nda gerçekleştirildi.  Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği değerlerinin uygulanmasında önemli rolü olan İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesi kararına yönelik, üzerinde ‘İstanbul Sözleşmesi Yaşatır, Vazgeçilemez’ yazan yaka kartları, salona giren üyelere takdim edildi. Program boyunca ÇYDD Genel Merkezi tarafından hazırlanan basın açıklaması ekranlara yansıtıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Genel Kurul’da;  Gönül Kaya Divan Kurulu Başkanlığı’na, Esin Pehlivanoğlu ve Ayşe Melek Özöner Divan Kurulu üyeliklerine seçildi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Şubesi Başkanı Onur H. Ertürkan, açış konuşmasında ‘Değerli Çağdaş Yaşam Dostlarım, hepimiz gönüllüyüz ama derneğe girdiğimiz anda üstlendiğimiz her sorumluluğu profesyonel yaklaşımlarımız ile aklın ve bilimin öncülüğünde yürütüyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında; çocuklarımıza, gençlerimize çağdaş eğitim olanaklarını toplumsal cinsiyet eşitliği değerlerini gözeterek yaratmak amacıyla çıktığımız bu yolda “hiç durmadan yürüyeceğimize” bir kez daha ant içeriz.

Hepinizi bütün kalbimizle selamlıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Açış konuşmasının sonunda sahneye çıkan iki genç, Şube Başkanı Onur H. Ertürkan’ı da aralarına alarak tüm üyelerin de katılımıyla birlikte ANDIMIZ’ı okudu.

Şubenin 2019-2020 yılları arası çalışma raporlarının okunmasının ardından raporlar oybirliği ile kabul edilerek 2019-2020 dönemi görev alan yönetim aklandı. Sonrasında yapılan seçimde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Şubesi’nin Yeni Yönetim Kurulu oluştu.

2021-2022 Dönemi seçilen Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını belirledi. Bu doğrultuda Yönetim Kurulu Başkanlığına Onur H. Ertürkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Umut Devrim Eryarar, Yazmanlığa Aslı Tamtürk, Saymanlığa Belma Gül görevlendirilirken, Filiz Yaşar Mahlıçlı, Alaattin Ferhan, Niran Gürel Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görevlendirildi.

ÇYDD İzmir Şubesi 2021-2022 Yönetim Kurulu:

Onur ERTÜRKAN - Öğretmen (ÇYDD İzmir Şubesi Başkanı)

Umut Devrim ERYARAR - Arkeolog (ÇYDD İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı)

Aslı TAMTÜRK - Endüstri Yüksek Mühendisi (Yazman)

Belma GÜL- Endüstri Mühendisi (Sayman)

Niran GÜREL - Öğretmen (Üye)

Filiz YAŞAR MAHLIÇLI - Dr. Kimya Mühendisi (Üye)

Alaattin FERHAN - Avukat (Üye)

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin