Narlıdere'de tapuda yeni dönem
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

Narlıdere'de tapuda yeni dönem

Facebook'ta paylaş
23/03/2021 , 14:20:51

Narlıdere Belediyesi ve Narlıdere Tapu Müdürlüğü, vatandaşların işini kolaylaştırmak için işbirliğine gitti. İmzalanan protokol kapsamında belediye, taşınmazların verilerini Narlıdere Tapu Müdürlüğü'yle elektronik ortamda paylaşacak. Bu sayede vatandaşların iki kurum arasında gidip gelmesinin önüne geçilecek. Başkan Ali Engin" Özellikle pandemi döneminde hem vatandaşlarımız için hem de çalışanlarımız için yerinde bir uygulama. Emek verenleri kutluyorum" dedi.

 

AMAÇ HIZLI ÇÖZÜM
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ile Narlıdere Tapu Müdürü Nimet Balım, vatandaşların işlerini kolaylaştırmak ve daha hızlı hizmet sunmak amacıyla kurumlar arası işbirliği protokolü imzaladı. Protokol; iki kurum arasında bina, arsa ve arazi rayiç değerleri verilerinin elektronik ortamda paylaşılmasına olanak sağlayacak. Böylece vatandaşlar, vergi değerlerini Narlıdere Belediyesi'ne gidip belge almalarına gerek kalmadan tapuda öğrenebilecek. Ayrıca tapu borcu bulunan vatandaşlar belediyenin resmi web sitesi üzerinde ödemelerini gerçekleştirebilecek.


"DAHA KALİTELİ VE KOLAY HİZMET"

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “İşbirliğimiz ile Tapu Müdürlüğümüzle aramızdaki veri iletişim bağlantısı sayesinde güvenli bir ortamda, doğru ve hızlı bir şekilde verilere erişilebilip paylaşılmasını temin edeceğiz. Bu sayede vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kolay bir hizmet sunmuş olacağız. Bürokrasiyi azaltarak, zaman kaybının da önüne geçeceğiz. Özellikle pandemi günlerinde vatandaşlarımızın  işinin doğru ve hızlı bir şekilde yapılıp onlara kolaylık sağlanması her zamankinden daha önemli.  Tapu Müdürümüz Nimet Balım’ı ve emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24/04/2024 , 12:27:43
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin