GAZİEMİR’DE KORKUTAN YANGIN!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

GAZİEMİR’DE KORKUTAN YANGIN!

Facebook'ta paylaş
02/03/2021 , 23:29:42

2 Mart 2021 Salı akşamı saat 21.30 sularında Gaziemir Irmak Mahallesi 35 Sokak No 14’te çıkan yangın korkuttu. No 14’teki evin çatı katında kalan Mustafa Akalın ve Sıdıka (Kılıç) Akalın adındaki yaşlı çift adeta ölümden döndü.  Klimanın elektrik kontağından çıkan kıvılcımın evin çatısını tutuşturmasıyla birlikte çıkan alevler bir anda tüm evin yanmasına neden oldu. Evin alt katında oturan Bahri Akalın’ın hızla yangın alanına girerek evdeki anne ve babasını dışarıya çıkarmasıyla büyük bir felaketinde önüne geçmiş oldu. Dumanlar içinde boğulma tehlikesi atlatan Mustafa, Sıdıka Akalın çiftine ilk müdahaleyi komşuları yaparken, İzmir İtfaiyesi’nin dakikalar sonra yangın yerine gelip müdahale etmesi sonucunda yangının komşu binalara da sıçramasının önüne geçildi. Yangın 15 dakika içerisinde söndürülürken, itfaiye erleri yangın alanını soğutma çalışmalarını kontrollü bir şekilde sürdürdü. Olay yerine gelen ambulanslar yaşlı çiftleri en yakın hastaneye sevkini sağladı.

Yangın haberinin yayılmasından hemen kısa süre sonra olay yerine gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda burada yangına müdahalede bulunan itfaiye ekiplerinden ve güvenlik kuvvetlerinden bilgi aldı. Başkan Arda ile birlikte Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Necati Kırmaz, belediye meclis üyeleri Nimet Şekercioğlu, Nilgün Tepik Karadeniz ve İbrahim Özkara’da yangın yerine gelerek mahalle sakinleriyle görüştü. Belediye Başkanı Arda anne ve babasını yangından yara almadan kurtaran Bahri Akalan’a geçmiş olsun dileklerini iletirken, yaptığı kahramanca davranışından ve cesaretinden dolayı kendisini tebrik etti. Başkan Arda yangınla ilgili mahalle sakinlerine de geçmiş olsun dileklerini iletirken, yangında zarar gören aileye belediye olarak gerekli olan her türlü ilgiyi göstereceklerini söyledi. Başkan Arda “Yarın ilk işimiz yangın sonrasında binada yapılacak işlerle ilgili ne gerekirse onu yerine getireceğiz” dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:17:19
AKTÜEL
14/04/2024 , 11:29:28
GAZİEMİR
08/04/2024 , 14:46:49
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin