BAŞKAN ARDA’DAN, CHP İLÇE’YE SÜPRİZ NEZAKET ZİYARETİ!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

BAŞKAN ARDA’DAN, CHP İLÇE’YE SÜPRİZ NEZAKET ZİYARETİ!

Facebook'ta paylaş
16/02/2021 , 19:59:51

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda uzun bir aradan sonra ilk kez CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bir süre önce koronavirüs tedavisi gördükten sonra yeniden eski sağlığına kavuşan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan’a bir kez daha geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Arda ziyareti sosyal medya hesabından “Bugün evim CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı’nda örgütümüzle bir araya geldik” sözleriyle duyurdu.

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan’da partisinin sosyal medya hesabından Arda’nın ziyaretini “Bugün ilçe başkanlığımızı, belediye başkanımız sayın Halil Arda ziyaret etti. Bu nazik ziyaretleri için örgütüm adına kendilerine teşekkür ederim” söyleriyle paylaştı.

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Köskal Yıldırım’ın da katıldığı ziyarette; CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Neriman Balcı Türkeri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Baran Manav, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gaziemir Belediye Meclisi Divan Kurulu Üyesi Nimet Şekercioğlu, Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Meclisi Üyesi Necati Kırmaz, Gaziemir ve Büyükşehir Meclis Üyeleri İbrahim Özkara, İzel Zenginobuz Derinsu, Gaziemir meclis üyelerinden Meral Yiğit, Sercan Taş, Lütfü Özcan ve Nilgün Tepik Karadeniz’de hazır bulundu.

Bir süredir Belediye Meclisi’nde yaşanan tartışmalar ve bu tartışmalar sonrasında gerek belediye başkanı gerekse, bazı meclis üyelerin yaptıkları peşi sıra açıklamalar nedeniyle CHP İlçe kamuoyu gündemine taşınıyordu. Başkan Arda’nın ziyareti ilçe kamuoyunda sürpriz olarak yansırken, ilçede en çok konuşulan siyasi konuların biri oldu.  

    

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin